FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Little Love

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Little Love online


  • Syntax - Little Love


Lirik lagu Syntax - Little Love


Sometimes we all war and cry
Sometimes we all kill and die
Sometimes we are running blind
Sometimes only pain we find

I see you climbing mountains high
I see you paint vanilla sky
I see them scream I see them cry
I hear the old souls asking why

With a little love with a little pain
Gonna work it out gonna try again

Breathing out a broken breath
Breathing up until the death
Breathing eyes they're shut but wide
Breathing on the other side

Teaching right is right to fight
You'll die tonight

With a little love with a little pain
Gonna work it out gonna try again
With a little heart and a little soul
Gonna work it out gonna try again

Mama had to say goodbye
Daddy's crying he never cries
Sister try to hold your face
Brother young the human race

Flying to a dangerous land
Remembering strength his fathers hand
Landing here to chance his fate
Arriving home it's golden gate

With a little love with a litlte pain
Gonna work it out gonna try again
With a little heart and a little soul
Gonna work it out gonna try again

Children dying for our war
Politician warm behind closed door
Blood red is the common law
Children crying how much more

Feelings move a deeper thought
Feelings are so so distraught
Feelings I see blood red sky
Feeings of just why oh why

Sometimes we all war and cry

Terjemahan lagu Syntax - Little Love menyang basa Jawa


Kadhangkala kita kabeh perang lan nangis
Kadhangkala kita kabeh mateni lan mati
Kadhangkala kita mlaku buta
Kadhangkala mung rasa nyeri sing ora ditemokake
Aku weruh sampeyan minggat gunung dhuwur
Aku ndeleng langit van van
Aku ndeleng dheweke mbengok aku ndeleng dheweke nangis
Aku krungu roh tuwa sing takon kenapa

Kanthi katresnan sethitik karo pain sethitik Gonna bisa nyoba maneh

Napas ambegan napas uga Ambegan nganti mati
Mripat ambegan dheweke ditutup nanging lebar
Pernafasan ing sisih liya
Pengajaran sing bener cocog kanggo nglawan
Sampeyan bakal mati bengi iki

Kanthi katresnan sethitik karo pain sethitik Gonna bisa nyoba maneh
Kanthi ati sing sithik lan sithik atine
Gonna bisa nyoba maneh

Mama kudu ngucapake pamit
Nangis bapak ora nate nangis
Adhine nyoba terus ngadhepi
Sadulur enom manungsa lomba

Flying menyang tanah sing mbebayani
Eling-eling kekuatane bapake
Ngadeg ing kene kanggo golek nasib
Teka omah iku gapura emas

Kanthi katresnan cilik kanthi nyeri litlte
Gonna bisa nyoba maneh
Kanthi ati sing sithik lan sithik atine
Gonna bisa nyoba maneh

Anak-anak mati perang kita
Politikus anget konco ditutup lawang
Abang getih iku ukum umum Bocah-bocah mung nangis kepiye

Rasa nuwuhake pamikiran sing luwih jero
Rasa ora keweden banget Rasa aku ndeleng langit abang getih
Bayaran saka apa sebabé oh?
Kadhangkala kita kabeh perang lan nangis


Klip video musik Syntax - Little Love nonton online



  • Syntax - Little Love

Lagu populer Syntax