FLOWLEZ
Floater - Acoustics (2004)
kidung

Lost Patience

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Floater - Lost Patience online


  • Floater - Lost Patience


Lirik lagu Floater - Lost Patience


You love the taste of wine more than the stars shine
You start feeling fine again while my heart is breaking
You tell me I'm a fool to love you like I do
You've lost your mind. I've lost my patience

Everything you've done while you were having fun
Everything you said is ringing in my head
No matter where you are you take it all too far
No matter what you do I won't be there for you

Then you discover lust and you break your lover's trust
Your gold begins to rust.
This is the bed you're making
And then you tell me I'm a fool to love you like I do
You've lost your mind again.
I've lost my patience

Terjemahan lagu Floater - Lost Patience menyang basa Jawa


Sampeyan luwih seneng rasa anggur tinimbang bintang sing sumunar
Sampeyan rumangsa ora apik maneh nalika atiku tiwas
Sampeyan ngomong yen aku wong bodho tresna sampeyan kaya aku Kowe ilang ora kepenak. Aku ora sabar sabar
Kabeh sing wis dilakoni nalika sampeyan wis nyenengake
Kabeh sing sampeyan ucapake banjur muni ing sirahku Ora preduli ing ngendi sampeyan wis njupuk adoh banget Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, aku ora bakal ana ing kene
Banjur sampeyan nemokake nafsu lan sampeyan bakal ngrusak kepercayaan pacar
Emas sampeyan wiwit karat.
Iki kasur sing digawe
Banjur sampeyan ngomong yen aku wong bodho tresna sampeyan kaya aku Sampeyan wis ilang maneh.
Aku wis ilang sabar


Klip video musik Floater - Lost Patience nonton online



  • Floater - Lost Patience

Lagu populer Floater