FLOWLEZ
Montgomery Gentry - Some People Change (2006)
kidung

Lucky Man

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Montgomery Gentry - Lucky Man online


  • Montgomery Gentry - Lucky Man


Lirik lagu Montgomery Gentry - Lucky Man


I have days where I hate my job, this little town and the whole world too and last Sunday when my Bengals lost... Lord it put me in a bad mood

I have moments when I curse the rain then complain when the suns too hot, I look around at what everyone has and I forget
About all I've got

But I know I'm a lucky man gods given me a pretty fair hand, got a house and piece of land, a few dollars in a coffee can, my
Old trucks still runnin' good, my tickers tickin like they say it should, I've got supper in the oven a good woman's lovin' and
One more day to be my little kids dad, Lord knows I'm a lucky man

Got some friends that would be here fast, I could call 'em any time of day, got a brother who's got my back, got a momma who
I swears a saint, got a brand new rod and reel, got a full week off this year, dad had a close call last spring it's a
Miracle he's stil here

But I know I'm a lucky man gods given me a pretty fair hand, got a house and piece of land, a few dollars in a coffee can, my
Old trucks still runnin' good, my tickers tickin like they say it should, I've got supper in the oven a good woman's lovin' and
One more day to be my little kids dad, Lord knows I'm a lucky man

My old trucks still runnin' good, my tickers tickin like they say it should, I got supper in the oven, a good womans lovin',
And even my bad days ain't that bad... yeah I'm a lucky man

I'm a lucky lucky man

Terjemahan lagu Montgomery Gentry - Lucky Man menyang basa Jawa


Aku duwe pirang-pirang dina ing ngendi aku sengit karo pegaweanku, kutha cilik lan jagad iki uga lan dina Minggu kepungkur nalika Bengalaku ilang ... Gusti bakal marakake aku ...
Aku duwe momen nalika ngipat-ipati udan banjur sambat nalika srengenge panas banget, aku ndeleng babagan apa sing ana ing saben wong lan aku lali
Babagan kabeh aku wis entuk
Nanging aku ngerti manawa dewa-dewa wong sing apik menehi tangan sing apik, entuk omah lan lahan, sawetara dolar kopi bisa Truk lawas isih runnin 'apik, tikisku kaya ngene iki ujar, aku wis mangan ing oven oven parin wanita sing apik lan
Sawijining dina maneh dadi bocah cilik bocahku, Gusti ngerti yen aku pancen bebrayan

Duwe sawetara kanca sing bakal cepet banget, aku bisa nelpon kapan wae, entuk sedulur sing njaluk bali, njaluk ibu sing Aku sumpah wong suci, duwe rod lan reel sing anyar, entuk seminggu suwene taun iki, bapak duwe panggilan cedhak musim semi sing pungkasan Ajaib dheweke dadi kene

Nanging aku ngerti manawa dewa-dewa wong sing apik menehi tangan sing apik, entuk omah lan lahan, sawetara dolar kopi bisa Truk lawas isih runnin 'apik, tikisku kaya ngene iki ujar, aku wis mangan ing oven oven parin wanita sing apik lan
Sawijining dina maneh dadi bocah cilik bocahku, Gusti ngerti yen aku pancen bebrayan

Truk lawasku isih tetep 'apik, tikisku kaya ngucapake kudune, aku mangan ing oven, wong wadon sing apik',
Malah dina-dina sing ala iku ora ala ... ya aku pancen wong sing bejo
Aku wong begja lungguh


Klip video musik Montgomery Gentry - Lucky Man nonton online



  • Montgomery Gentry - Lucky Man

Lagu populer Montgomery Gentry