FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Message

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Message online


  • Syntax - Message


Lirik lagu Syntax - Message


I heard these words in my head
Made me think about love instead
Made me think about what could be
Made me shake a little now I'm free

I was in a world so blue
With only visions of me and you
It could have cost me my soul
I could have lost all control

Here I go again
Feelings I can not describe
How did I get here
The walls of my mind I climb
Here I am again
Faces I don't recognize
I got a message

Now I got me searching for my goal
I got me dreaming of rock and roll
Feels like I'm falling free in the sky
Feels like I'm learning now how to fly

Now I got to tear down these walls
Got to run to her when she calls
Got to stand up and be a man
Got to do it 'cause I know I can

I was in a shaky state
I was losing my grip on time
Here all over the place
The walls of my mind I climb

Here I go again
Feelings I can not describe
How did I get here
The walls of my mind I climb
Here I am again
Faces I don't recognize
I got a message

So the journey was full of event
I met you, I met her, I met them
But how could I ever prevent
The escape to my own minds den

I was in a shaky state
I was losing my grip on time
I was here all over the place
The walls of my mind I climb

Here I go again
Feelings I can not describe
How did I get here
Here I am again
Faces I don't recognize
I got a message
I got a message
I got a message

Terjemahan lagu Syntax - Message menyang basa Jawa


Aku krungu tembung-tembung kasebut ana ing sirahku Nggawe aku mikir babagan katresnan tinimbang
Nggawe aku mikir babagan apa sing bisa dadi
Gawe aku rada goyang saiki aku bebas

Aku ing jagad kaya biru
Kanthi mung sesanti aku lan sampeyan
Bisa uga duwe biaya kanggo nyawaku
Aku bisa ilang kabeh kontrol

Niki kulo malih
Rasa ora bisa dakgambarake
Kepiye carane aku teka ing kene Tembok pikirane Aku menek
Mangkene aku maneh,
Pasuryan sing ora ngerteni
Aku entuk pesen

Saiki aku entuk nggoleki tujuan

Aku njaluk impen saka rock and roll
Rasa kaya aku tiba ing langit
Rasa kaya aku sinau saiki babagan mabur

Saiki aku kudu ngusir tembok iki Kudu mbukak nalika dheweke nelpon
Kudu ngadeg lan dadi priya
Kudu nindakake iku amarga aku ngerti aku bisa ngerti
Aku ing negara sing goyah
Aku saiki cepet-cepet nggegem
Ing kene kabeh papan
Tembok pikirane Aku menek

Niki kulo malih
Rasa ora bisa dakgambarake
Kepiye carane aku teka ing kene Tembok pikirane Aku menek
Mangkene aku maneh,
Pasuryan sing ora ngerteni
Aku entuk pesen

Dadi lelungan kasebut kebak acara
Aku ketemu karo koe, aku ketemu karo dheweke, aku ketemu dheweke Nanging kepiye carane bisa ngalangi
Uwal saka pikirane dhewe dhewe
Aku ing negara sing goyah
Aku saiki cepet-cepet nggegem
Aku ing kene kabeh panggonan
Tembok pikirane Aku menek

Niki kulo malih
Rasa ora bisa dakgambarake
Kepiye carane aku teka ing kene Mangkene aku maneh,
Pasuryan sing ora ngerteni
Aku entuk pesen
Aku entuk pesen
Aku entuk pesen


Klip video musik Syntax - Message nonton online



  • Syntax - Message

Lagu populer Syntax