FLOWLEZ
Hot Water Music - Moonpies For Misfits (1999)
kidung

Moments Pass

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Hot Water Music - Moments Pass online


  • Hot Water Music - Moments Pass


Lirik lagu Hot Water Music - Moments Pass


Lets dance while we still can
These days are numbered short
We can watch moments pass
Or we can see them as our last
And take them for all they're worth
So lets dance while we can
Throw caution to the wind and roll on full force until drained
So that burn remains through worst of times
And not wait for another day or for the perfect day to up
And rise
We never know what new days take
So why waste all the hours to grow with those we know
And I'm asking why we waste time alone
When we should know to roll on full force
And take advantage of these days that shape our lives
And not wait for another day
Just because we have not enough time to roll on full force
Till drained so that burn remains through worst of times
And not wait another day or for the perfect day to up and rise
Off my ass out my front door and up to yours
To sit down with a fucking cup of coffee and shoot the shit

Terjemahan lagu Hot Water Music - Moments Pass menyang basa Jawa


Monggo nari nalika kita isih bisa
Dinten-dinten menika cekak cekak
Kita bisa nonton wektu liwat Utawa, kita bisa ndeleng dheweke minangka tembung pungkasan kita Lan njupuk wong-wong mau kanggo kabeh sing regane Dadi ayo nari nalika kita bisa
Unjurake angin lan gulung kanthi kuat nganti saring
Dadi kobong tetep nganti kaping paling ala Lan ora ngenteni dina liyane utawa kanggo dina sing sampurna
Lan munggah
Kita ora ngerti apa dina anyar sing dirilis
Mulané, mbuwang kabeh jam kanggo tuwuh karo sing kita kenal Lan aku takon kenapa kita mbuwang wektu semata-mata Nalika kita kudu ngerti muter kanthi kuat
Lan mupangate dina iki sing nggawe urip kita
Lan ora ngenteni dina liyane
Mung amarga kita ora cukup wektu kanggo muter kanthi kuat
Nganti disuripake supaya ngobong tetep nganti kaping paling serem
Lan aja ngenteni dina liyane utawa kanggo dina sing sampurna kanggo munggah lan wungu Bukak bokongku metu saka ngarepku lan sampeyan dhewe Kanggo njagong nganggo cangkir kopi sing kurang ajar banjur jupuk telek


Klip video musik Hot Water Music - Moments Pass nonton online



  • Hot Water Music - Moments Pass

Lagu populer Hot Water Music