FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

My Hands Around Your Throat

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - My Hands Around Your Throat online


  • Ikillya - My Hands Around Your Throat


Lirik lagu Ikillya - My Hands Around Your Throat


I didn't know I wasn't breathing
Until you couldn't
If you'll forgive me
I'll choke the world for you

My hands around your throat
Still haunts me to this day
That one moment of true regret
Buckles my knees at the very thought of it
Holding my breath, trying to kill the memory
Penance and pain, all in vain

That rage inside of me
Aimed at you erroneously
No apology will rectify
I will atone for the rest of my life

I didn't know I wasn't breathing
Until you couldn't
If you'll forgive me
I'll choke the world for you

My hands around your throat
The way I've dreamed to do to enemies
But clearly couldn't carry through with anyway
Even if they deserved it
Time to put these hands to better use
They've just been diggin' my grave thus far

That rage inside of me
Aimed at you erroneously
No apology will rectify
I will atone for the rest of my life

I didn't know I wasn't breathing
Until you couldn't
If you'll forgive me
I'll choke the world for you

If you'll forgive me
I'll choke this world for you

Terjemahan lagu Ikillya - My Hands Around Your Throat menyang basa Jawa


Aku ora ngerti yen aku ora ambegan Nganti sampeyan ora bisa
Yen sampeyan bakal ngapura kula Aku bakal macul jagad iki kanggo sampeyan
Tangan kula ing tenggorokan
Isih ngusir aku nganti saiki -
Siji wektu sing bener getun
Benget-bengokku nalika mikir banget
Ngenteni napasku, nyoba mateni memori mau
Kasabaran lan lara, kabeh ora ana gunane

Sing nesu ing aku
Kasedhiya sampeyan kanthi salah
Ora njaluk pangapura bakal mbenerake
Aku bakal milih kanggo urip liyane sajrone uripku
Aku ora ngerti yen aku ora ambegan Nganti sampeyan ora bisa
Yen sampeyan bakal ngapura kula Aku bakal macul jagad iki kanggo sampeyan
Tangan kula ing tenggorokan
Cara aku ngimpi bakal ditindakake kanggo mungsuh - mungsuh Nanging kanthi jelas ora bisa ngetrapake samubarang? Sanajan dheweke pantes disenengi Wektu kanggo nggunakake tangan iki supaya luwih apik nggunakake
Dheweke mung wis diggin 'kuburanku nganti saiki
Sing nesu ing aku
Kasedhiya sampeyan kanthi salah
Ora njaluk pangapura bakal mbenerake
Aku bakal milih kanggo urip liyane sajrone uripku
Aku ora ngerti yen aku ora ambegan Nganti sampeyan ora bisa
Yen sampeyan bakal ngapura kula Aku bakal macul jagad iki kanggo sampeyan
Yen sampeyan bakal ngapura kula Aku bakal keselak jagad iki kanggo sampeyan


Klip video musik Ikillya - My Hands Around Your Throat nonton online



  • Ikillya - My Hands Around Your Throat

Lagu populer Ikillya