FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Normal

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Normal online


  • Accept Death - Normal


Lirik lagu Accept Death - Normal


You say you want me to feel your inside
I want to but not the way you think
Enjoying wet kinky things
My psyche begins to sink. wanting more and more exquisite tastes
Depravity for depravity sake. mind alive with thoughts of red
Tired of hiding and being fake
Urges become more intense
I need to get my release
Just one time will safice
Troolint for my next feast
Young fresh nebile sights
Filling my veins with pressure my
My mind fills with raging violence
My disease has no cure
Younger the better
Not stricken with filth
Supple creamy thighs
Not much longer on earth
Leave you won't fucking leave
I'll smash your fucking face in
You piece of shit
Your mommy can't help you now
Fuck I did it again
What the fuck is wrong with me. why can't I be normal

Terjemahan lagu Accept Death - Normal menyang basa Jawa


Sampeyan ngomong yen sampeyan pengin aku rumangsa jero Aku pengin nanging ora cara sampeyan mikir
Seneng weteng weteng
Puspaku mulai kesurangan. kepéngin rasa sing luwih apik lan apik banget Depresi amarga ngrusak. pikiran urip kanthi pikirane abang Kesel kanggo ndhelikake lan dadi palsu
Panjaluk dadi luwih kuat Aku kudu entuk rilisku
Mung siji wektu bakal safice
Troli kanggo riyaya sabanjure
Pemandangan Anyar nebile sing enom
Ngisi urat saya kanthi meksa Pikiranku ngrampungake kekerasan
Penyakitku ora duwe obat-obatan
Sing luwih enom luwih apik Ora kena stres
Paha pupu krime
Ora suwe maneh ing bumi
Sampeyan ora bakal ninggalake cuti Aku bakal mbantingake pasuryan kurang ajar ing
Sampeyan ora telek
Bapak Ibu ora bisa mbantu sampeyan saiki Jancok aku nggawe maneh
Apa jancok salah karo aku. kenapa aku ora normal


Klip video musik Accept Death - Normal nonton online



  • Accept Death - Normal

Lagu populer Accept Death