FLOWLEZ


Rungokake lagu Johnny Hallyday - Nos Limites online


  • Johnny Hallyday - Nos Limites


Lirik lagu Johnny Hallyday - Nos Limites


Les filles me disaient oui
Les banques aussi
La vie me souriait
La mort aussi
Je roulais chaque jour plus vite
Que mon Ange Gardien ne vole
Lui et moi aujourd'hui
On est quitte, on connaît

Nos limites
No limit
C'est nos limites
Les soldats font la guerre
La paix aussi
Les amants font l'amour
Et la guerre aussi

C'est toujours toi que tu cherches,
Et toujours toi que tu trouves
Toujours toi que tu quittes
Et de chacun de nous ressuscitent

Nos limites
No limit
Comme les rêves qui surgissent
De nos lits, de nos lits
Nos limites
En vertu de tous nos vices

C'est toujours moi que tu cherches
Toujours moi que tu trouves
Toujours moi que tu quittes
Et que chacun de nous ressuscitent

No limit, no limit
Comme les rêves qui surgissent
De nos lits, de nos lits
Nos limites
En vertu de tous nos vices
No limit, no limit
Que jamais rien ne finisse
No limit, no limit
Au nom de père et du Fils

No limit
No limit
Au nom de père et du Fils
No limit
No limit
Au nom de père et du Fils
No limit

Terjemahan lagu Johnny Hallyday - Nos Limites menyang basa Jawa


Bocah-bocah wadon ngomong ya aku Bank uga
Urip mesem karo aku
Pati uga
Aku nyopir luwih cepet saben dinane
Muga-muga Malaikat Guardianku ora mabur
Dheweke lan aku dina iki Kita kiwa, kita ngerti

Watesan kita
Ora ana watesan
Iki watesan kita Prajurit menyang perang
Tentrem uga
Penyayang nggawe katresnan
Lan perang uga

Sampeyan mesthi nggoleki sampeyan,
Lan mesthi sampeyan nemokake iku Sampeyan mesthi sampeyan ninggalake
Lan saben kita ditangekake maneh
Watesan kita
Ora ana watesan
Kaya impen sing muncul
Saka amben, saka amben kita
Watesan kita
Dening kabecikan kita kabeh
Aku tansah golek sampeyan
Tansah aku sing nemokake
Tansah aku ninggalake sampeyan
Lan saben kita munggah maneh

Ora ana watesan, watesan Kaya impen sing muncul
Saka amben, saka amben kita
Watesan kita
Dening kabecikan kita kabeh Ora ana watesan, watesan Muga-muga ora ana pungkasane
Ora ana watesan, watesan Ing jeneng bapak lan putra

Ora ana watesan
Ora ana watesan
Ing jeneng bapak lan putra
Ora ana watesan
Ora ana watesan
Ing jeneng bapak lan putra
Ora ana watesan


Klip video musik Johnny Hallyday - Nos Limites nonton online



  • Johnny Hallyday - Nos Limites

Lagu populer Johnny Hallyday