FLOWLEZ
Shakra - Rising (2003)
kidung

Now Or Never

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Shakra - Now Or Never online


  • Shakra - Now Or Never


Lirik lagu Shakra - Now Or Never


They all say just toe the line
Don't make any noise
Be like dad and you'll be fine
You don't have no choice

It's my life and I'll decide
Where I'm going now
Find my way through wrong or right
That's what it's all about
What it's all about

Make your mind up and be there
And do it better
Hold your head high in the air
It's now or never

Things get hard and life is tough
Gotta do what's right
Even when the seas are rough
And days turn into night

Don't believe what people say
Listen to your heart
It'll light the darkest way
That'll be the start,
What a way to start!

Make your mind up and declare
I'll do it better
Hold your head high in the air
It's now or never

Terjemahan lagu Shakra - Now Or Never menyang basa Jawa


Kabeh padha ngarani mung baris metu
Aja nggawe swara apa wae Dadi bapak lan sampeyan bakal apik Sampeyan ora duwe pilihan

Urip iki aku bakal mutusake
Ngendi aku arep saiki
Temokake dalanku liwat salah utawa sing bener Mangkono mau kabeh babagan
Apa iku kabeh babagan

Pikirane terus lan bakal ana ing kene Lan lakoni kanthi luwih apik
Terus sirah sampeyan dhuwur ing udhara
Saiki utawa ora tau ana
Bab kasebut saya angel lan urip angel
Kudu nindakake apa sing bener Malah nalika segara kasar
Lan dina dadi wengi

Aja ngandel apa sing diarani wong Ngrungokno atimu
Bakal ndayani cara sing paling peteng ing
Iki bakal dadi wiwitan,
Cara kanggo miwiti!
Pikirane banjur wara-wara Aku bakal nindakake luwih apik
Terus sirah sampeyan dhuwur ing udhara
Saiki utawa ora nate


Klip video musik Shakra - Now Or Never nonton online



  • Shakra - Now Or Never

Lagu populer Shakra