FLOWLEZ


Rungokake lagu Scotty McCreery - O Holy Night online


  • Scotty McCreery - O Holy Night


Lirik lagu Scotty McCreery - O Holy Night


O Holy Night! The stars are brightly shining,
It is the night of the our Saviour's birth.
Long lay the world in sin and error pining.
Till He appeared and the Spirit felt its worth.

A thrill of hope the weary world rejoices,
For yonder breaks a new and glorious morn.
Fall on your knees! Oh, hear the angel voices!
O night divine, Oh night when Christ was born;
O night, divine!
O night, O night divine!

Truly He taught us to love one another,
His law is love and His gospel is peace.
Chains he shall break, for the slave is our brother.
And in his name all oppression shall cease.

Sweet hymns of joy in grateful chorus raise we,
Let all with him, praise his holy name
Fall on your knees! Oh, hear the angel voices!
O night divine, Oh night when Christ was born;
O night, divine!
O night, O night divine!

Terjemahan lagu Scotty McCreery - O Holy Night menyang basa Jawa


Ya Suci! Lintang dadi sumunar,
Iku wengi kelairan Saviour kita.
Dangu ngetrapake jagad iki ing dosa lan kesalahan pining.
Nganti Munculé lan Roh rumangsa pantes.

Sing duwe pengarep-arep karo jagad sing kesel,
Kanggo yonder enjing esuk lan kamulyan.
Mudhun lutut! Dhuh, suwara malaekat!
O wengi gaib, Oh wengi nalika Kristus lair;
O wengi, gaib!
O wengi, ilat wengi!

Sejatine Dheweke mulang kita supaya padha tresna, Hukum iku katresnan lan Injil iku tentrem.
Kaslametane bakal diremehake, amarga budak iku sadulur kita.
Lan asmane kabeh bakal mandheg.

Puji-pujian manis kanthi nyenengake kanthi paduan suara, kita Kabeh wong sing ana ing ngarsane, pujian asmane kang suci Mudhun lutut! Dhuh, suwara malaekat!
O wengi gaib, Oh wengi nalika Kristus lair;
O wengi, gaib!
O wengi, ilat wengi!


Klip video musik Scotty McCreery - O Holy Night nonton online



  • Scotty McCreery - O Holy Night

Lagu populer Scotty McCreery