FLOWLEZ
Johnny Logan - We All Need Love (2004)
kidung

On The Other Side Of Midnight

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight online


  • Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight


Lirik lagu Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight


How long have you have this feeling
Never see a brighter side
Always standing in the shadows
Rapped up tightly in your pride

How long have you need a healing
Some lost Island where you can hide
To many questions and no answers
So many rivers that you've cried

On the other side of midnight
Where only broken dreams come true
On the other side there's daylight
And you know that I'll be there waiting for you

How long must you keep believing
Love's lost promises come true
Lay awake and count the reasons
Nothing never leads to you

Dark clouds rising on the heartland
Dreams keep slipping so far away
A helpless heart can never understand
Tomorrow is just another day

On the other side of midnight
Where only broken dreams come true
On the other side there's daylight
And you know that I'll be there waiting for you

Now beneath the smile that's fading
You tell your self you say goodbye (You say goodbye)
Still the fire inside keeps burning on
Through the tears of one more lie

On the other side of midnight
Where only broken dreams come true
On the other side there's daylight
And you know that I'll be there waiting for you

On the other side of midnight
Where only broken dreams come true
On the other side there's daylight
And you know that I'll be there waiting for you

Yeah you know that I'll be there waiting for you

Terjemahan lagu Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight menyang basa Jawa


Suwene sampeyan wis ngrasakake perasaan iki Ora tau ndeleng sisih sing luwih cerah
Tansah ngadeg ing bayangan
Ketutup rapet kanthi bangga

Suwene sampeyan butuh penyembuhan
Sawetara Pulo sing ilang ing ngendi sampeyan bisa ndhelikake
Kanggo akeh pitakon lan ora ana jawaban Dadi akeh kali sing sampeyan nangis

Ing sisih liya ing tengah wengi
Ing endi mung impen sing rusak banget Ing sisih liya uga ana wayah awan Lan ngerti manawa aku bakal nunggu sampeyan

Suwene sampeyan kudu terus percaya
Janji tresnane tresnane wis nyata
Lay siyaga lan ngitung alasan
Boten wonten ingkang nate nuntun sampeyan

Awan gelap munggah ing jantung jantung Ngimpi terus dadi adoh banget
Ati sing ora duwe daya ora bisa ngerti
Sesuk mung dina liyane

Ing sisih liya ing tengah wengi
Ing endi mung impen sing rusak banget Ing sisih liya uga ana wayah awan Lan ngerti manawa aku bakal nunggu sampeyan

Saiki ing ngisor eseman sing ilang / Sampeyan dhewe ngomong sampeyan pamit (Sampeyan ngomong pamit)
Isine geni isih terus kobong
Liwat luh siji liyane ngapusi

Ing sisih liya ing tengah wengi
Ing endi mung impen sing rusak banget Ing sisih liya uga ana wayah awan Lan ngerti manawa aku bakal nunggu sampeyan

Ing sisih liya ing tengah wengi
Ing endi mung impen sing rusak banget Ing sisih liya uga ana wayah awan Lan ngerti manawa aku bakal nunggu sampeyan

Ya wis ngerti aku bakal nunggu kowe


Klip video musik Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight nonton online



  • Johnny Logan - On The Other Side Of Midnight

Lagu populer Johnny Logan