FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

One Life

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - One Life online


  • Ikillya - One Life


Lirik lagu Ikillya - One Life


The calming quiet of 1 AM
When your eyes match the color of the stars
I'd give up everything to stay right here
You calm my mind and you heal my scars

And I regret that I have but one life to live
Fist full of feathers
Our angels just out of reach, oh
And I regret that I have but one life to give to you

Make me the place that you hide
And whoa oh, we will survive

And I regret that I have but one life to live
Fist full of feathers
Our angels just out of reach, oh
And I regret that I have but one life to give to you

You stand before me naked and eclipse the world
In the pale light that makes us look like one
Why can't the rest of the world be this pure
Together, we will survive this hell

And I regret that I have but one life to live
Fist full of feathers
Our angels just out of reach, oh
And I regret that I have but one life to give to you

Make me the place that you hide
And whoa oh, we will survive

That cleansing feeling of the summer night's air
When all the stars seemed to hold us there
Together we'll watch this world melt away
From our rooftop fortress home

Make me the place that you hide
And whoa oh, we will survive

Terjemahan lagu Ikillya - One Life menyang basa Jawa


Menyang sepi 1 AM
Nalika mripatmu cocog karo warna lintang
Aku bakal nyerah kabeh kanggo tetep ing kene
Sampeyan tenang pikiran lan sampeyan nambani parut saya

Lan aku nesu amarga aku duwe urip mung siji Pitik kebak wulu
Malaikat-malaikat kita mung ora bisa nggayuh, oh Lan aku getun yen sejatine urip mung siji kanggo menehi sampeyan
Gawe papan sing didhelikake
Lan, oh, kita bakal tahan

Lan aku nesu amarga aku duwe urip mung siji Pitik kebak wulu
Malaikat-malaikat kita mung ora bisa nggayuh, oh Lan aku getun yen sejatine urip mung siji kanggo menehi sampeyan
Sampeyan ngadeg ing ngarepku kanthi telanjang lan gerhana ing jagad iki Ing cahya pucat sing nggawe kita katon kaya siji Napa liyane ora bisa dadi liyane saka jagad iki Bareng, kita bakal slamet ing neraka iki
Lan aku nesu amarga aku duwe urip mung siji Pitik kebak wulu
Malaikat-malaikat kita mung ora bisa nggayuh, oh Lan aku getun yen sejatine urip mung siji kanggo menehi sampeyan
Gawe papan sing didhelikake
Lan, oh, kita bakal tahan

Rasa ngresiki hawa udhara ing musim panas
Nalika kabeh lintang katon kaya kita
Bareng kita bakal mirsani jagad iki ilang Saka omah bètèng ing omah kita

Gawe papan sing didhelikake
Lan sapa oh, kita bakal slamet


Klip video musik Ikillya - One Life nonton online



  • Ikillya - One Life

Lagu populer Ikillya