FLOWLEZ
Floater - Acoustics (2004)
kidung

Out Of Sight

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Floater - Out Of Sight online


  • Floater - Out Of Sight


Lirik lagu Floater - Out Of Sight


Looking back across the years
On a million unshed tears
How could I have held them all

Oh the price that I have paid
For all the love I never made
Someone wrote upon the wall
"How mighty is my pen
If this is everywhere it's been."
Yes the wine's delicious
But I'm needing something stronger.
I'm growing suspicious
That I won't be here much longer.
And it feels like I'm goin' down again
Feels like I lost my only friend.

Crawling home from some saloon
And all my strings are out of tune.
No one's around to break my fall.
No attempt was ever made
And so I slowly decay.
Just have a little faith in me that's all.

Oh how mighty am I then
If this is everywhere I've been.
As the day-light broke I cast no shadow on the wall
I will desintigrate until there's nothing left at all.
And it feels like I'm goin' down again.
Feels like I lost my only friend.

And I never thought I'd see the day
My heroes all became psychotics.
My drugs are all expensive exotics.
Now my blood is thick with antibiotics.
So I toss the coin to fate, it's only right.
And I take no blame so I can sleep so tight.
You know that out of mind is also out of sight.

As the day-light broke I cast no shadow on the wall.
I pass the closed apartment doors
And rows along the halls.
And it feels like I'm goin' down again.
Feels like I lost my only friend.

Terjemahan lagu Floater - Out Of Sight menyang basa Jawa


Nggolek maneh liwat pirang-pirang taun
Nganti jutaan luh sing ora gelem disuwek
Kepiye carane aku bisa nahan dheweke kabeh
Oh rega sing wis mbayar: Kanggo kabeh katresnan sing tak nate nggawe
Ana wong nulis ing tembok
"Kepiye gedhene pen aku
Yen ing kene wis tekan endi wae. "
Ya, anggur sing enak banget Nanging aku butuh apa-apa sing luwih kuat Saya suwe saya curiga Yen aku ora bakal suwe maneh ing kene Lan ngrasa kaya aku bakal mudhun maneh Rasane kaya aku ilang siji-sijine kancaku.

Crawling saka omah saloon
Lan kabeh stringsku ora cocog.
Ora ana sing ngubengi karepku Ora ana gaweyan sing digawe sadurunge Dadi saya suwe saya bosok Cukup sethithik iman marang aku kabeh iku
Oh aku kuwatir banget nalika aku Yen iki aku wis nang endi wae.
Nalika cahya srengenge mlethek aku ora mbayangake tembok ... Aku bakal lunga nganti ora ana apa-apa Lan ngrasa kaya aku bakal mudhun maneh Rasane kaya aku ilang siji-sijine kancaku.

Lan aku ora tau mikir dina iki Pahlawanku kabeh dadi psikotika Obat-obatanku kabeh eksotis larang.
Saiki getihku nglukis antibiotik Dadi, aku nyemplungake koin kanggo nasib, mung bener Lan aku ora nyalahke supaya aku turu nganti kepencut Sampeyan ngerti manawa ora ngerteni uga ora bisa ndeleng
Nalika cahya srengenge mlethek ora ana bayangan ing tembok Aku ngliwati lawang apartemen tertutup
Lan larik ing bale.
Lan ngrasa kaya aku bakal mudhun maneh Rasa kaya aku ilang siji-sijine kancaku.


Klip video musik Floater - Out Of Sight nonton online



  • Floater - Out Of Sight

Lagu populer Floater