FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Pride

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Pride online


  • Syntax - Pride


Lirik lagu Syntax - Pride


Its made up of lonely moments
There was always a moment there when I knew
You always gave installments
Always knew you concentrated and grew

And I believe in reinvention
Do you believe that life is holding the clue
Take away all the lonely moments
Give me full communication with you

Your smile shine a little light, all right
Don't hide, shine a little light
Give up on your pride

Do you believe in reinvention
Do you believe that life is holding the clue
Any way to face the silence
Any way to face the pain that kills you

Your smile shine a little light, all right
Don't hide, shine a little light
Give up on your pride

Give up on your pride, the moment's gone
Give up on your smile, life is long
So I seen a bad dream, that you were gone
I got bitten on the soul, my blood will run

Give up on your pride, the moment's gone
Give up on your smile, life is long
So I seen I bad dream, you were gone
You're bitter and cold, my blood will run

Terjemahan lagu Syntax - Pride menyang basa Jawa


Wektu digawe saka wektu sing sepi
Ana mesthi nalika ana sing ngerti
Sampeyan mesthi menehi instalasi
Sampeyan mesthi ngerti sampeyan wis konsentrasi lan tuwuh
Lan aku percaya yen golek usaha maneh Apa sampeyan yakin manawa urip bisa nyekel pitunjuk kasebut Nyopot kabeh wektu sing sepi
Menehi kula komunikasi lengkap karo sampeyan
Esemanmu sumunar sethithik sakloron,
Aja ndhelik, sumunar sethitik sethitik
Nyerah kanggo bangga

Apa sampeyan yakin babagan rekrutmen
Apa sampeyan yakin manawa urip bisa nyekel pitunjuk kasebut Cara apa wae kanggo ngadhepi sepi
Sembarang cara kanggo ngadhepi pain sing mateni sampeyan

Esemanmu sumunar sethithik sakloron,
Aja ndhelik, sumunar sethitik sethitik
Nyerah kanggo bangga

Nyerah kanggo bangga sampeyan, wayahe ilang
Pasrah karo eseman, urip dawa
Dadi aku ndeleng impen sing ala, yen sampeyan wis ilang
Aku nresep ing jiwane, getihku bakal mbukak

Nyerah kanggo bangga sampeyan, wayahe ilang
Pasrah karo eseman, urip dawa
Dadi, aku weruh aku ngimpi sing ala, sampeyan wis ilang
Kowe pait lan adhem, getihku bakal teles


Klip video musik Syntax - Pride nonton online



  • Syntax - Pride

Lagu populer Syntax