FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Punish The Retarded

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Punish The Retarded online


  • Accept Death - Punish The Retarded


Lirik lagu Accept Death - Punish The Retarded


I see that smile
Special with special needs
No worries
Taken care of
Will follow I will lead
Tied down
My pilers
Tighten on enamel
Breaking teeth
Chubby fingers
Snapping bones
Retarded screams
Rusty blade
Cutting flesh
Through the knees
Lower missing limbs
Blow torch, punish the retarded for living simple lives
Rage of working
Take it out on innocence
Torturing for screams fun gory greed
Special no more
Just slabs of meat
Taking it out on innocence

Terjemahan lagu Accept Death - Punish The Retarded menyang basa Jawa


Aku ndeleng eseman kasebut Khusus karo kabutuhan khusus
Ora kuwatir
Dijupuk care saka
Bakal ngetutake aku bakal mimpin
Ditikat mudhun
Pendhaftaran pilers
Ngencengi enamel
Broken untu
Driji lemu
Ngetok balung
Mundur saka jerit
Agul-agul Rusty
Nglereni daging
Liwat dhengkul
Ngiwa awak sing ilang
Umbok jotosan, ngukum wong sing mundur amarga urip sederhana Nesu nyambut damel
Embuh kanthi ora sopan
Nyiksa kanggo njerit greget greget
Khusus ora luwih
Mung slogan daging
Nggawe kasebut tanpa salah


Klip video musik Accept Death - Punish The Retarded nonton online



  • Accept Death - Punish The Retarded

Lagu populer Accept Death