FLOWLEZ
Arthemis - The Damned Ship (2002)
kidung

Quest For Immortality

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Arthemis - Quest For Immortality online


  • Arthemis - Quest For Immortality


Lirik lagu Arthemis - Quest For Immortality


There was a man long time ago
He tried with his army to conquere the world
Defending the secret of the eternal life given him by God
He flew to the sky and the secret'd been lost

Messiahs of death don't want me to ride
Blaming my wishes, confusing my mind but I'm
Protecting my fate from the chains of the lord of the evil reign
I don't wanna be a slave of pain

The fligh of the warrior'll stop the demons' raid
Black knights, evil messengers have to burn in hell
We wait for deliverance, let the proud man ride
The law of the sword, you know, don't forgives who cries
Fly with the forces of light
We'll be together tonight, believe in me, I will lead you

Riding fast on the burnin' wings of Pegasus
Magic powers I will find
Tonight, tonight he's going to be immortal safe will be my soul
The light will break the sadness of this tragedy
But now is time to strike
Don't fear this evil night

...Ooh,...ooh,...ooh

But evil presences are wasting the sunset in the sky
Obscuring the way that will change my life

The lord of the dark has nothing to say
His black magic powers are fading away
I'll come to my people, I'll use my own gift the world to save
And'll be your own shelter, catch my hand ...and the story has come to the end...

Terjemahan lagu Arthemis - Quest For Immortality menyang basa Jawa


Wonten tiyang sepuh sampun sesirah
Dheweke nyoba karo tentarae kanggo ngalahake jagad iki Mbela rahasia urip langgeng sing diwenehake dening Gusti Allah
Dheweke mabur menyang langit lan rahasia wis ilang

Maut mati ora pengin aku numpak
Nyalahake pangarep-arepku, mbingungake nanging ora dakkirim
Nglindhungi nasibku saka ranting gusti raja ala

Aku ora pengin dadi abdi saka pain

Geguritan prajurite bakal mungkasi serangan demitan
Kesatria ireng, utusan ala kudu ngobong ing neraka
Kita ngenteni kiriman, wong sing sombong bisa numpak
Hukum pedhang, sampeyan ngerti, ora ngapura sing tangis
Mabur karo pasukan cahya
Kita bakal bareng bengi iki, percaya karo aku, aku bakal nuntun sampeyan

Nunggang cepet ing swiwi burnin saka Pegasus
Kekuwatan ajaib sing bakal tak temokake
Bengi iki, bengi dheweke bakal dadi slamet slamet bakal dadi nyawa aku
Cahya bakal ngilangi kasusahan tragedi iki
Nanging saiki iku wektu kanggo serangan
Aja wedi ing wengi ala iki
... Ooh, ... ooh, ... ooh

Nanging pengawetan ala wis mbuwang srengenge ing langit
Ndelok cara sing bakal ngganti uripku

Gusti saka pepeteng ora duwe apa-apa ngomong
Kekuwatan gaib ireng sing ilang saiki Aku bakal nemoni umat-umatku, aku bakal nggunakake jagad dhewe kanggo nyimpen

Lan bakal dadi papan perlindungan dhewe, nyekel tanganku ... lan crita wis pungkasane ...


Klip video musik Arthemis - Quest For Immortality nonton online



  • Arthemis - Quest For Immortality

Lagu populer Arthemis