FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Rebel

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Rebel online


  • Ikillya - Rebel


Lirik lagu Ikillya - Rebel


Simple not stupid
Proud of every callus
Every brick in your palace
Every scar, even those
Driven by emotion
And a bottle or two

Narrow roads, wide axles
Tall trees hold secret histories
Your turn to make your name
Worth the lives your ancestors gave

Rebel pride
Doesn't mean that you're blind
Prove your worth
Find a new flag to call
Our own

Honest, maybe to a fault
Never had sleeves
Never anything up them
Proud your word is your bond
Time to show the will to
Own your legacy

Crushed cans, empty bottles
Liquid affects what reflects but
Look honestly, look hard
Be the change I know you are

Rebel pride
Doesn't mean that you're blind
Prove your worth
Find a new flag to call
Our own

You don't need ignorance
You don't need cowardice
Parading as your deliverance

Broad shoulders carry the weight of generations

Rebel pride
Doesn't mean that you're blind
Prove your worth
Find a new flag to call
Our own

Don't lose focus
We're just dust and rust
Following this jet stream
Lead for your kin
Citizen of this planet
Don't take it for granted

Your tribe like any other
Whether you admit it or not
The easy road to hate, discriminate
Prove that you are better than fate

Rebel pride
Doesn't mean that you're blind
Prove your worth
Find a new flag to call
Our own

Terjemahan lagu Ikillya - Rebel menyang basa Jawa


Prasaja ora bodho
Bangga saben callus
Saben bata ing kraton sampeyan Saben parut, sanajan iku Didorong dening emosi
Lan botol utawa rong

Dalan maras, gandar sudhut
Wit-witan sing dhuwur banget nduwe sejarah rahasia
Éwahmu kanggo nggawe jeneng sampeyan
Patut, para leluhur sampeyan diparingi

Rebah bangga
Ora tegese kowe wuta Buktekake regane sampeyan Temokake panji anyar kanggo nelpon
Kita dhewe

Jujur, mungkin kesalahan Ora tau duwe lengen klambi
Aja nganti bisa ngilangi dheweke Bangga tembungmu iku jaminan sampeyan
Wektu kanggo nuduhake kekarepan kanggo
Ndarbeni warisan sampeyan

Kaleng remen, botol kosong
Cairan mengaruhi apa sing nuduhake nanging
Katon jujur, katon hard
Dadi pangowahan aku ngerti sampeyan kalebu

Rebah bangga
Ora tegese kowe wuta Buktekake regane sampeyan Temokake panji anyar kanggo nelpon
Kita dhewe

Sampeyan ora perlu nggatekke
Sampeyan ora butuh pengecut Parading minangka pengiriman sampeyan

Pundhak sing amba nggawa bobot generasi

Rebah bangga
Ora tegese kowe wuta Buktekake regane sampeyan Temokake panji anyar kanggo nelpon
Kita dhewe

Aja ilang fokus
Kita mung bledug lan teyeng
Dipuntedahaken aliran jet iki
Mimpin kulawarga sampeyan
Warga saka planet iki Aja dianggep kanthi gratis
Suku sampeyan kaya liyane Apa sampeyan ngakoni utawa ora
Dalan gampang kanggo sengit, mbedakake
Buktekake manawa sampeyan luwih apik tinimbang nasib

Rebah bangga
Ora tegese kowe wuta Buktekake regane sampeyan Temokake panji anyar kanggo nelpon
Kepiye


Klip video musik Ikillya - Rebel nonton online



  • Ikillya - Rebel

Lagu populer Ikillya