FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Reflections In The Flames

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Reflections In The Flames online


  • Ikillya - Reflections In The Flames


Lirik lagu Ikillya - Reflections In The Flames


All my heroes are vilified
All my heroes are left behind
So why not me

Pushing harder just makes it harder to hold on
This train is flying downhill now
Letting go is worse than pushing on

All my heroes are vilified
All my heroes are left behind
So why not me

An impending failure haunting me again
Unattainable goals seem to be the only worthy ones
I know I'm breaking myself
And all of us in the process
Oh, incapable of hindsight
My reflection's in the flames

All my heroes are vilified
All my heroes are left behind
So why not me

My body burning as I struggle on
A charred corpse is success enough for me
Proof of a life lived every moment until my death
This reflection will not fade away
I know I'm breaking myself
And all of us in the process
Instinct is the antithesis of evolution
Comfort is the crutch that holds you down

Terjemahan lagu Ikillya - Reflections In The Flames menyang basa Jawa


Kabeh pahlawanku disenengi
Kabeh pahlawananku ditinggalake Dadi apa ora aku

Pusing kanthi angel mung nggawe luwih angel ditahan ing
Sepur iki mabur saiki saiki Nglakoni mundhak luwih elek tinimbang nyurung

Kabeh pahlawanku disenengi
Kabeh pahlawananku ditinggalake Dadi apa ora aku

Gagal sing ora suwe saya mundhak maneh Tujuan sing ora bisa ditepungi dadi siji-sijine sing pantes ditrapake
Aku ngerti aku ngrusak awake dhewe Lan kabeh proses ing
Oh, ora bisa nyuda panguripan
Imutku ing njero geni
Kabeh pahlawanku disenengi
Kabeh pahlawananku ditinggalake Dadi apa ora aku

Awakku kobong nalika saya berjuang
Mayat mayat sukses cukup kanggo kula
Bukti bab urip urip saben wayahe nganti aku tiwas
Refleksi iki ora bakal sirna
Aku ngerti aku ngrusak awake dhewe Lan kabeh proses ing
Instinct yaiku antitosis evolusi
Kenyamanan yaiku crutch sing nahan sampeyan mudhun


Klip video musik Ikillya - Reflections In The Flames nonton online



  • Ikillya - Reflections In The Flames

Lagu populer Ikillya