FLOWLEZ


Rungokake lagu Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer online


  • Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer


Lirik lagu Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer


Pire que le jour
Où tu te prends à rêver
Tu ne te reveilles pas,
Pire que le jour
Où tu te prends à espérer
Tu t'en sortiras... au pire

Pire, il y a toujours pire

Et pire encore
Le jour où tu veux donner
Ce qu'on t'a déjà pris
Et pire encore
Le jour où tu vois s'en aller
Ceux qui t'ont appris... même le pire

Pire, il y a toujours
Pire que l'Amour,
Pire que jamais
Pire que toujours,
Regarde moi t'aimer
Comme on aime en entier
Comme on aime tout entier,
Moi le pire de tous
Regarde moi t'aimer

Pire que le jour
Il y a les nuits sans toi
Les nuits où rien ne dort.
Et pire encore
Les nuits où seule dans ton corps,
Tu deviens pire que moi... oui pire que moi

Pire, il y a toujours

Pire que l'Amour,
Pire que jamais,
Pire que toujours
Regarde moi t'aimer
Comme on aime en entier
Comme on aime tout entier
Moi le pire de tous
Regarde moi t'aimer
Regarde moi t'aimer

Pire, il y a toujours
Pire que l'amour,
Pire que jamais,
Pire que toujours,
Regarde moi t'aimer
Comme on aime en entier
Comme on aime tout entier
Moi le pire de tous
Regarde moi t'aimer

Comme on aime en entier
Comme on aime tout entier
Moi le pire de tous
Regarde moi t'aimer

Moi le pire de tous
Regarde moi t'aimer
Regarde moi

Terjemahan lagu Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer menyang basa Jawa


Samsaya Awon tinimbang Dina Ngendi sampeyan ngimpi? Sampeyan ora tangi,
Samsaya Awon tinimbang Dina Sampeyan ngerti yen sampeyan ngarep-arep
Sampeyan bakal metu ... paling awon

Samsaya Awon, mesthi luwih elek

Lan malah luwih elek
Dina sampeyan pengin menehi
Apa sing wis dijupuk saka sampeyan Lan malah luwih elek
Dina sampeyan ndeleng adoh Sing ngajar sampeyan ... malah sing paling ala

Samsaya Awon, mesthi ana
Samsaya Awon katimbang Katresnan,
Samsaya Awon saka sadurunge Samsaya Awon tinimbang, Tonton aku tresna sampeyan
Kepiye cara tresna kabeh Kaya sing disenengi kabeh,
Aku paling awon kabeh
Tonton aku tresna sampeyan

Samsaya Awon tinimbang Dina Ana wengi tanpa sampeyan
Wengi yen ora turu.
Lan malah luwih elek
Wengi yen ijen ana ing awakmu,
Sampeyan dadi luwih ala tinimbang aku ... ya luwih elek tinimbang aku
Samsaya Awon, mesthi ana

Samsaya Awon katimbang Katresnan,
Samsaya Awon saka sadurunge,
Samsaya Awon saka biasane
Tonton aku tresna sampeyan
Kepiye cara tresna kabeh Kepiye cara tresna kabeh Aku paling awon kabeh
Tonton aku tresna sampeyan
Tonton aku tresna sampeyan

Samsaya Awon, mesthi ana
Apa luwih ala tinimbang tresna,
Samsaya Awon saka sadurunge,
Samsaya Awon tinimbang, Tonton aku tresna sampeyan
Kepiye cara tresna kabeh Kepiye cara tresna kabeh Aku paling awon kabeh
Tonton aku tresna sampeyan

Kepiye cara tresna kabeh Kepiye cara tresna kabeh Aku paling awon kabeh
Tonton aku tresna sampeyan

Aku paling awon kabeh
Tonton aku tresna sampeyan
Nyawang aku


Klip video musik Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer nonton online



  • Johnny Hallyday - Regarde-Moi T'Aimer

Lagu populer Johnny Hallyday