FLOWLEZ
Ron Sexsmith - Rarities (2003)
kidung

Same Old Eyes

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ron Sexsmith - Same Old Eyes online


  • Ron Sexsmith - Same Old Eyes


Lirik lagu Ron Sexsmith - Same Old Eyes


It's hit and miss, just stepping out the door
You run the risk of seeing more
A steady stream of ghosts who've fallen hard
Without saying a thing, give you the whole nine yards

All I want to do is ride
See the world anew with the same old eyes

I keep hearing the same discordant lullaby
Seems I see here is all merchandise
It's telling me it's what it's all about
Still I'm willing to give it the benefit of the doubt

All I want to do is ride
See the world anew with the same old eyes

But I've been fooled before, open an eye
To believe what was, the same, same old eyes
The same old sleeping care
Just waking up now, to the struggle ahead

It's hit and miss, just stepping out the door
You run the risk of seeing more
A steady stream of ghosts who've fallen hard
Without saying a thing, give you the whole nine yards

All I want to do is ride
See the world anew with the same old eyes

Terjemahan lagu Ron Sexsmith - Same Old Eyes menyang basa Jawa


Ketoke lan rindu, langsung metu saka lawang
Sampeyan mbukak risiko ndeleng luwih akeh
Aliran hantu sing terus mandheg
Tanpa matur babar pisan, wenehake kabeh sanga sanga
Kabeh sing dakkarepake yaiku numpak
Delengen maneh kanthi jagad kanthi mata lawas sing padha


Aku terus krungu lullaby discordant sing padha
Kayane aku weruh ing kene yaiku kabeh barang dagangan
Aku ngomong apa iku kabeh babagan
Isih aku gelem menehi mupangat kanggo keraguan iki

Kabeh sing dakkarepake yaiku numpak
Delengen maneh kanthi jagad kanthi mata lawas sing padha


Nanging aku wis diapusi sadurunge, mbukak mripat
Kanggo percaya apa sing padha, padha karo mata lawas
Sing padha turu turu lawas
Mung bangun saiki, kanggo perjuangan ing ngarep

Ketoke lan rindu, langsung metu saka lawang
Sampeyan mbukak risiko ndeleng luwih akeh
Aliran hantu sing terus mandheg
Tanpa matur babar pisan, wenehake kabeh sanga sanga
Kabeh sing dakkarepake yaiku numpak
Delengen maneh kanthi jagad kanthi mripat sing padha


Klip video musik Ron Sexsmith - Same Old Eyes nonton online



  • Ron Sexsmith - Same Old Eyes

Lagu populer Ron Sexsmith