FLOWLEZ
George Baker Selection - Santa Lucia By Night (1985)
kidung

Santa Lucia by Night

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu George Baker Selection - Santa Lucia by Night online


  • George Baker Selection - Santa Lucia by Night


Lirik lagu George Baker Selection - Santa Lucia by Night


Catch a falling star and tell me you love me
Say you love me
Tell me you love me.
Hold it in your hand and say that you need me

The words I want to hear.
Loneliness a road I left far behind me

Far behind me
So far behind me
Happiness comes in my life if you want me

So give it all to me.
Do you want to stay
My love
Do you want to stay
My love

Underneath the stars above?
Santa Lucia by night
Romantic feelings under the starry light.
No more worries
No more troubles to care

It's love that we share
It's love that we share.
Santa Lucia by night
Sail on the wings of love when you hold me tight
There's a place for you and I in this time

If you will be mine
If you will be mine.

Come and sing this happy melody
Sing it with your soul
It makes you free.
Listen to the music of your heart

In the Italian night we can be alright.
Santa Lucia by night
Romantic feelings under the starry light.
No more worries
No more troubles to care

It's love that we share
It's love that we share.

Catch a falling star and tell me you love me
Do you want to stay
My love
Do you want to stay
My love

Come and sing this happy melody

Santa Lucia by night
Romantic feelings under the starry light
No more worries
No more troubles to care

It's Iove that we share
It's love that we share.
In the morning till the night.

Terjemahan lagu George Baker Selection - Santa Lucia by Night menyang basa Jawa


Nyekel bintang tiba lan dakkandhani yen sampeyan tresna karo aku Ngomong sampeyan tresna karo aku
Dakkandhani yen sampeyan tresna karo aku Tahan ing tangan sampeyan lan ujar yen sampeyan butuh aku
Tembung-tembung sing pengin dakrungu.
Kesepian dalan sing dakgawe adoh karo aku

Ora adoh aku Nganti saiki aku ora ngerti Kabagjan teka ing uripku yen sampeyan pengin kula

Mula, wenehake kabeh marang aku Apa sampeyan pengin tetep
Katresnanku
Apa sampeyan pengin tetep
Katresnanku

Ing ngisor lintang ing ndhuwur? Santa Lucia ing wengi
Rasa romantis ing sangisoring cahya lintang Ora kuwatir maneh
Ora luwih masalah kanggo peduli

Tresna sing dikandhakake bareng karo
Iku katresnan sing kita gandhengake Santa Lucia ing wengi
Nglayangi swiwi katresnan yen sampeyan nyepet aku
Ana panggonan kanggo sampeyan lan aku ing wektu iki
Yen sampeyan bakal dadi mine
Yen sampeyan bakal dadi aku
Ayo lan kidung melodi sing seneng iki Nyanyian kanthi jiwa sampeyan
Sampeyan nggawe sampeyan gratis Rungokake musik saka atimu

Ing wengi Italia, kita bisa sehat-sehat. " Santa Lucia ing wengi
Rasa romantis ing sangisoring cahya lintang Ora kuwatir maneh
Ora luwih masalah kanggo peduli

Tresna sing dikandhakake bareng karo
Iku katresnan sing kita gandhengake
Nyekel bintang tiba lan dakkandhani yen sampeyan tresna karo aku Apa sampeyan pengin tetep
Katresnanku
Apa sampeyan pengin tetep
Katresnanku

Ayo lan kidung melodi sing seneng iki
Santa Lucia ing wengi
Rasa romantis ing sangisoring cahya lintang Ora kuwatir maneh
Ora luwih masalah kanggo peduli

Iku Iove sing kita lakoni
Iku katresnan sing kita gandhengake Esuke nganti wengi.


Klip video musik George Baker Selection - Santa Lucia by Night nonton online



  • George Baker Selection - Santa Lucia by Night

Lagu populer George Baker Selection