FLOWLEZ


Rungokake lagu Hot Rod Circuit - Sin City online


  • Hot Rod Circuit - Sin City


Lirik lagu Hot Rod Circuit - Sin City



Poor man last, rich man first

Lamborginis, caviar

Dry martini's, Shangri-La

I got a burnin' feeling

Deep inside of me

It's yearnin'

But I'm gonna set it free

I'm goin' in to sin city

I'm gonna win in sin city

Where the lights are bright

Do the town tonight

I'm gonna win in sin city

Oh let me roll ya baby

Ladders, and snakes

Ladders give, snakes take

Rich man, poor man

Beggar man thief

Ain't got a hope in hell

That's my belief

Fingers Freddy

Diamond Jim

They're getting ready

Look out I'm coming in

So spin that wheel, cut that pack

And roll them loaded dice

Bring on the dancin' girls

And put the champagne on ice

I'm goin' in to sin city

I'm gonna win in sin city

Where the lights are bright

Do the town tonight

I'm goin' in to sin city

Terjemahan lagu Hot Rod Circuit - Sin City menyang basa Jawa



Apik wong pungkasan, wong sugih dhisik

Lamborginis, caviar

Martini garing, Shangri-La

Aku rumangsa bakar burnin
Ing jero kula

Iki yearnin '
Nanging aku bakal bebas gratis
Aku lunga menyang kutha dosa

Aku bakal menang ing kutha dosa

Ngendi lampu padhang

Apa kutha bengi iki

Aku bakal menang ing kutha dosa

Ayo aku muter ya bayi
Ladder, lan ula

Ladder menehi, ula njupuk

Wong sugih, wong miskin

Maling wong beggar

Ora entuk pangarep-arep ing neraka

Sing percaya banget

Fingers Freddy

Diamond Jim

Dheweke lagi siyap

Deleng aku arep mlebu

Dadi muter rodha kasebut, gunakake kemasan

Lan gulung mau dimuat dadu
Nggawa bocah-bocah wadon dancin

Lan sijine sampanye ing es

Aku lunga menyang kutha dosa

Aku bakal menang ing kutha dosa

Ngendi lampu padhang

Apa kutha bengi iki

Aku bakal mlebu kutha


Klip video musik Hot Rod Circuit - Sin City nonton online



  • Hot Rod Circuit - Sin City

Lagu populer Hot Rod Circuit