FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Skinning The Face For Relief

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Skinning The Face For Relief online


  • Accept Death - Skinning The Face For Relief


Lirik lagu Accept Death - Skinning The Face For Relief


I can't stop this obsession
My skin will be set free
Skin the face for relief
Skin the face anxiety calms
I don't need to see my shrink
An iron is not just for clothes anymore
Cartarize the blood vessels
All the glorious pain pain pain
Skin the face
For relief
Skin the face
For relief
Skin the face
For relief skin the face
For relief
The pain is so horendous
Nerve endings
Fully exposed
Look at my beauty
A skinless Adonis
Skull and cartiage
Sticky and moist, the pain subsides and so does the enjoyment
Skin the face
For relief
Skin the face
For relief
Skin the face
For relief
Skin the face
For relief

Terjemahan lagu Accept Death - Skinning The Face For Relief menyang basa Jawa


Aku ora bisa mungkasi obsesi iki Kulitku bakal dibebasake
Kulit wajah kanggo relief
Kulit kulit kuatir kuatir Aku ora perlu ndeleng nyusut
Wesi ora mung kanggo sandhangan maneh Cartarize pembuluh getih
Kabeh rasa nglarani rasa sakit mulya
Kulit wajah rai Kanggo relief
Kulit wajah rai Kanggo relief
Kulit wajah rai Kanggo kulit rai pasuryan
Kanggo relief
Sakit kasebut pancen medeni banget Akhir endhas: Kanthi kapapar
Delengen kaendahanku
Adonis tanpa kulit
Tengkorak lan kartiage
Luwih angel lan lembab, rasa lara tetep ora nyenengake lan rasa seneng Kulit wajah rai Kanggo relief
Kulit wajah rai Kanggo relief
Kulit wajah rai Kanggo relief
Kulit wajah rai Kangge lega


Klip video musik Accept Death - Skinning The Face For Relief nonton online



  • Accept Death - Skinning The Face For Relief

Lagu populer Accept Death