FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Smilin'

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Smilin' online


  • Coolio - Smilin'


Lirik lagu Coolio - Smilin'


You got me smilin'
Again you
Got me smilin' again
Smilin'
Again you
Got me smilin', again

One night of pleasure nine months of pain
Three days later and that's when you came
Two arms two legs ten fingers ten toes
Brown eyes like mom, with your grandmothers nose
Even though you're momma's baby
And daddy's little baby
My love is unconditional to one of us is swayze
Day or night, roll the light
No matter what you do
Like the Jackson 5 said I'll be there for you 'cause
My life is your life and your life is mine
Through thick or thin I'm your friend till the end of time
I'll make sure you get your props
You can call me pops
And anything you need I'll pull it out of the stops
Even though we're not together like we used to be
D-A-D-D-Y, you can count on me
'Cause when I'm feelin' down every now and then
I take a look into your eyes and then smile again

You got me smilin'
Again you
Got me smilin' again
Smilin'
Again you
Got me smilin', again

Forget about Batman, Superman and the Power Rangers
'Cause I'ma be your hero if you ever in some danger
This ain't the Huxtables and my name ain't Cliff
No matter how old you get you could get that ass whipped
Daddy don't take no mess
And I ain't gone settle for nothing less than your very best
When I do what I do 'cause you did what you did
It's 'cause I ain't the kind of father that be raising no dumass kids
You gosta be a leader, it's my responsibility to teach ya
Right from wrong, and make decisions of your own
I never said that I was perfect
But I know that you're worth it so
I'ma do my damnest to make sure you get some chances
So just listen to your daddy 'cause he tryin' to tell ya something
And don't let nobody tell ya I don't love ya 'cause they frontin'
'Cause when I'm feelin' down every now and then
I take a look into your eyes and then smile again

You got me smilin'
Again you
Got me smilin' again
Smilin'
Again you
Got me smilin', again

Every day is a struggle when life is like a puzzle
That we gotta put together
Together so and ever
You need a shoulder to cry on and someone you can rely on
Your daddy's home
I'm tryin'a build a foundation on which you could stand
When you's a grown woman and you's a grown man
I got open ears when the world ain't tryin' hear
When I can't be there in the flesh I be there in the spirit
I'm tryina make an impression on the things that you care for
The knowledge that I give, you could teach your kids
I know it's hard growing up 'cause I used to be a youngsta
So we don't work as a team, saw the liquor take us under
People let me tell ya about my best friends
'Cause I'm down with the children all the way till the end
'Cause when I'm feelin' down every now and then
I take a look into their eyes and then smile again

Terjemahan lagu Coolio - Smilin' menyang basa Jawa


Sampeyan njaluk kula smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin 'maneh Smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin ', maneh

Siji wengi kesenengan sangang wulan Telung dina mengko lan yen sampeyan teka
Loro tangan loro sikil sepuluh driji sepuluh driji sikil
Mripat coklat kaya ibu, karo irung mbah
Sanajan sampeyan momma bayi
Lan bapak cilik bayi Katresnanku ora sarat kanggo salah siji saka kita yaiku swayze
Dina utawa wengi, gulungake lampu
Ora preduli apa sing sampeyan lakoni
Kaya Jackson 5 ujar manawa aku bakal ana amarga sampeyan Nyawaku iki dadi uripmu lan uripmu uga kalebu aku
Liwat tebal utawa tipis aku dadi kanca sampeyan nganti pungkasan
Aku bakal priksa manawa sampeyan entuk prop sampeyan
Sampeyan bisa nelpon aku pop
Lan apa wae sing sampeyan butuhake, aku bakal mandheg mandheg
Sanajan ora bebarengan kaya kita biyen dadi
D-A-D-D-Y, sampeyan bisa ngandel aku
'Nimbulaké nalika aku feelin' mudhun saiki Aku ndelok mripatmu banjur esem maneh

Sampeyan njaluk kula smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin 'maneh Smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin ', maneh

Lali babagan Batman, Superman lan Power Rangers
'Sebab Aku dadi pahlawan sampeyan yen ana ing bebaya Iki ora Huxtables lan jenengku ora Cliff
Ora kira-kira sepira sampeyan wis tuwa, sampeyan bisa njaluk bokong sing disebat
Bapak ora njupuk kacepetan
Lan aku ora bisa ngrampungake luwih murah tinimbang sing paling apik ing
Nalika nindakake apa sing dakkepakake 'nyebabake sampeyan nindakake apa sing sampeyan lakoni
Iki amarga aku dudu jinis bapak sing ora mundhakaken bocah-bocah wadon dumass Sampeyan gosta dadi pimpinan, aku tanggung jawab kanggo mulang ya
Sing tepat saka salah, lan nggawe keputusan sampeyan dhewe Aku ora tau ujar yen aku sampurna
Nanging aku ngerti manawa sampeyan layak dadi
Aku nindakake perkara paling apik kanggo mesthekake yen sampeyan entuk kemungkinan
Dadi mung ngrungokake bapakne 'amarga dheweke nyoba' kanggo ngomong apa-apa Lan aja nganti ana wong sing ngandhani yen aku ora tresna marang 'sabab dheweke bakal ngerti' 'Nimbulaké nalika aku feelin' mudhun saiki Aku ndelok mripatmu banjur esem maneh

Sampeyan njaluk kula smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin 'maneh Smilin ' Maneh sampeyan
Entuk aku smilin ', maneh

Saben dina perjuangan nalika urip kaya teka-teki
Sing kudu kita gabung
Bebarengan lan mesthi
Sampeyan butuh pundhak supaya bisa nangis lan ana sing bisa dipercaya ing
Omah bapakmu
Aku nyoba nggawe dhasar sing bisa ngadeg
Yen sampeyan minangka wong wadon sing wis tuwa lan sampeyan dadi wong diwasa

Aku krungu kuping nalika jagad ora bisa ngrungokake
Nalika aku ora bisa ana ing daging, aku isih ana ing Roh? Aku nyoba nggawe kesan babagan perkara sing sampeyan peduli
Ilmu sing dakwenehake, sampeyan bisa mulang bocah - bocah
Aku ngerti wis saya suwe saya gedhe 'amarga aku wis dadi enom
Dadi ora bisa kerja dadi tim, ndeleng omben-omben sing njupuk kita ing ngisor iki Wong dakcritakake babagan kanca sing paling apik aku
'Nimbulake aku mudhun karo bocah-bocah kabeh nganti pungkasan 'Nimbulaké nalika aku feelin' mudhun saiki Aku ndelok dheweke banjur mesem maneh


Klip video musik Coolio - Smilin' nonton online



  • Coolio - Smilin'

Lagu populer Coolio