FLOWLEZ
Fascinating Aïda - Back In The Saddle (2016)
kidung

So Sorry Scotland

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Fascinating Aïda - So Sorry Scotland online


  • Fascinating Aïda - So Sorry Scotland


Lirik lagu Fascinating Aïda - So Sorry Scotland


Liza
When someone's done a bad thing
With fatal consequences
Unless the crime's acknowledged
There's no hope of mending fences
So we hang our heads in sorrow
And confess our collective guilt
To you, August Hibernians
Who proudly wear the kilt

We are so sorry Scotland
We are covered in shame
For the madness of Brexit
We are entirely to blame
With the choice of two boxes
We ticked "Self destruct"
Thus Britain is now
Comprehensively fucked

We are so sorry Scotland
To see such division
We are banking on you
To reverse the decision
Although we were warned
That this was unwise
Many Sassenach batpots
Believed all the lies

All
Oh, Scotland deliver us from evil
Oh, Scotland we were silly fools
Only you can save us from our evil
Please invoke some parliamentary rules

Mrs Sturgeon won't you be our saviour
Let's not rebuild Hadrian's Wall
Oh, Scotland, forgive our bad behaviour
United we stand
Divided we fall

We are so sorry Scotland
For the likes of Farage
And his NHS millions
Which were just a mirage
Oh, yes, we're in a pickle
Come rescue us, Nicola
Because as pickles go
This couldn't be pickle-r

We are so sorry Scotland
For the way people voted
There's no way pill can be sugar coated
The union's future is stuffed on all fronts
So it's hardly surprising that you think we're all cunts.

Oh, Scotland, deliver us from evil
Oh, Scotland, we were silly fools
Only you can save us from our evil
Please invoke some parliamentary rules
Mrs Sturgeon, won't you be our saviour
Let's rebuild Hadrian's Wall
Oh, Scotland, forgive our bad behaviour
United we stand
Divided we fall
United we stand
Divided we fall
United we stand.

Terjemahan lagu Fascinating Aïda - So Sorry Scotland menyang basa Jawa


Liza Yen ana wong sing tumindak ala Kanthi akibat bejat
Kajaba tumindak angkara ngakoni
Ora ana pangarep-arep kanggo ndandani pager
Pramila kita mandhiri sirah ing kasusahan Lan ngakoni kesalahane kolektif kita
Kanggo sampeyan, Warga Agustus
Sapa bangga nganggo klambi

Nyuwun sewu Skotlandia
Kita ditutupi isin Kanggo kegilaan Brexit
Kita kabeh nyalahake
Kanthi pilihan rong kothak
Kita njajal "Dhewe ngrusak"
Mangkono Britain saiki
Komprehensif bajingan

Nyuwun sewu Skotlandia
Kanggo ndeleng divisi kasebut We are banking in sampeyan
Kanggo mbatalake keputusan
Sanajan kita diwanti-wanti
Sing iki ora wicaksana
Akeh bathi Sassenach
Pracaya kabeh sing ngapusi

Kabeh Oh, Skotlandia ngluwari kita saka piala
Oh, Skotlandia kita bodho bodho
Mung sampeyan bakal bisa ngluwari kita saka ala kita Mangga ajak sawetara aturan parlementer

Mrs Sturgeon ora bakal dadi penyelamat kita Ayo ora mbangun tembok Hadrian
Oh, Skotlandia, ngapura tumindak ala kita
United kita ngadeg
Dibagi kita tiba

Nyuwun sewu Skotlandia
Kanggo sing seneng saka Farage
Lan NHS mayuta-yuta dheweke Kang ana mung mirage
Oh, ya, kita lagi milih Ayo ngluwari kita, Nicola Amarga minangka pickles pindhah
Iki ora bisa dadi pickle-r

Nyuwun sewu Skotlandia
Kanggo cara wong milih
Ora ono pil sing bisa dilapisi gula
Masa depan serikat diisi kabeh ngarep
Dadi ora kaget, yen sampeyan mikir kabeh wong bodho
Oh, Skotlandia, ngluwari kita saka piala
Oh, Skotlandia, kita pancen bodho banget Mung sampeyan bakal bisa ngluwari kita saka ala kita Mangga ajak sawetara aturan parlementer
Mrs Sturgeon, apa bakal sampeyan dadi penyelamat kita Ayo mbangun tembok Hadrian
Oh, Skotlandia, ngapura tumindak ala kita
United kita ngadeg
Dibagi kita tiba
United kita ngadeg
Dibagi kita tiba
United kita ngadeg.


Klip video musik Fascinating Aïda - So Sorry Scotland nonton online



  • Fascinating Aïda - So Sorry Scotland

Lagu populer Fascinating Aïda