FLOWLEZ
Black Sabbath - Master Of Reality (1971)
kidung

Solitude

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Black Sabbath - Solitude online


  • Black Sabbath - Solitude


Lirik lagu Black Sabbath - Solitude


My name it means nothing, my fortune is less
My future is shrouded in dark wilderness
Sunshine is far away, clouds linger on
Everything I possessed, now they are gone
They are gone
They are gone

Oh, where can I go to and what can I do?
Nothing can please me, only thoughts are of you
You just laughed when I begged you to stay
I've not stopped crying since you went away
You went away
You went away

The world is a lonely place, you're on your own
Guess I will go home, sit down and mourn
Crying and thinking is all that I do
Memories I have remind me of you
Of you
Of you

Terjemahan lagu Black Sabbath - Solitude menyang basa Jawa


Nami kula tegesipun mboten enten, rezeki saya kurang
Pendhaftaran masa depan ditutupi ing ara-ara samun sing peteng
Cahya srengenge wis adoh banget, awan lagi surem
Kabeh sing dakwenehi, saiki wis ilang
Dheweke wis entek
Dheweke wis entek

Oh, aku arep lunga lan apa sing bisa tak lakoni? Ora ana sing bisa disenengi, mung pikirane sing cocog karo sampeyan Sampeyan mung ngguyu nalika aku njaluk sampeyan terus Aku ora mandheg nangis wiwit kowe lunga
Sampeyan lunga ... Sampeyan lunga ...
Donya minangka papan sepi, sampeyan dhewe ing
Nganti aku bakal mulih, njagong lan tangis
Tangisan lan mikir iku kabeh sing tak lakoni
Kenangan Aku wis ngelingake sampeyan babagan sampeyan
Saka Sampeyan
Saka sampeyan


Klip video musik Black Sabbath - Solitude nonton online



  • Black Sabbath - Solitude

Lagu populer Black Sabbath