FLOWLEZ
The Icons - Mom, We Like It Here On Earth (1994)
kidung

Starla

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Icons - Starla online


  • The Icons - Starla


Lirik lagu The Icons - Starla


Starla wants to come to me
I think that I will let her for awhile
Just awhile
Starla never refers to me
But if you say my name around her she will smile
You'll see her smile
Starla never brings me down
When I think of her I am not afraid
In any way
Starla when she comes around
Likes to look at me as I look away
And I say

I know its just a spark
But she touches my heart
And carries me away in her eyes

We have only spoken twice
But in a certain way I am her best friend
Starla dreams of me at night
Staring at the better skies ahead
From her bed
She remembers as a child
She sailed her uncles boat across the endless sea
She was free
How she felt that day she understood
And when she thinks of that she thinks
Of me

If I slapped you down would you let it end?
If I pushed you back would you break or bend?
And if you saw me cry would you ever tell anyone?

Terjemahan lagu The Icons - Starla menyang basa Jawa


Starla pengin marani aku
Aku mikir yen aku bakal nglilani dheweke Mung entek
Starla ora nate nuduhake aku Nanging yen sampeyan ujar jenengku ing dheweke, dheweke bakal mesem
Sampeyan bakal bisa ndeleng eseman dheweke Starla ora tau nggawa aku mudhun Yen mikir dheweke ora wedi
Ing sembarang cara
Starla nalika teka babagan
Seneng katon kaya aku katon adoh
Lan aku ujar

Aku ngerti sumilir
Nanging dheweke ndemek atiku
Lan nggawa kula adoh ing mripate

Kita wis mung ngomong kaping pindho
Nanging kanthi cara tartamtu aku dadi kanca sing paling apik dheweke
Starla impen aku ing wengi
Nyawang langit sing luwih apik ing ngarep
Saka amben dheweke
Dheweke eling nalika anak
Dheweke numpak kapal paman dheweke ngliwati segara telas
Dheweke gratis
Kepiye dheweke rumangsa yen dheweke ngerti
Lan nalika mikir babagan dheweke mikirake
Saka kula

Yen aku ditabuh sampeyan bakal mungkasi? Yen aku meksa sampeyan bali, sampeyan bakal break utawa bend? Lan yen sampeyan ndeleng aku nangis mesthi sampeyan bakal ngomong karo sapa wae?


Klip video musik The Icons - Starla nonton online



  • The Icons - Starla

Lagu populer The Icons