FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Starve

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Starve online


  • Ikillya - Starve


Lirik lagu Ikillya - Starve


Self-destructive preservation
Cocoon sustains, dissolves my resolve
My own worst critic, my enemy
A slave to my own hatred of life
And the need to reinvent, to grow
Though I wish no ill will on you
I cannot stand any of your
Acceptance of the inevitable

What if it wasn't us this time
Golden goose beat to death by jealous hands
Bloated by past pious plans
So now we'll starve

Everything I could ever build or do
Will all fade away and die just like you
A simple existence, is insufficient
I'm exhausted and unrepentant

What if it wasn't us this time
Golden goose beat to death by jealous hands
Bloated by past pious plans
So now we'll starve

Resilient or regenerate
I'll never show you which
But I know, skinny shoes
Get you nowhere on this unstable ground
Nowhere

Never have been good at math
It never served my purpose anyway
Laws of physics have no hold on me
Twist life to my own cross-eyed view
And if I'm not moving faster
Than everything in my way
I'm consumed with the feeling of failure
Not content unless I lead the way

What if it wasn't us this time
Golden goose beat to death by jealous hands
Bloated by past pious plans
So now we'll starve

Everything I could ever destroy or do
Will all fade away and die just like you
Simple existence, is insufficient
I'm exhausted and unrepentant

Terjemahan lagu Ikillya - Starve menyang basa Jawa


Pengawetan mandhiri dhewe Coco ndhukung, ngilangi tekadku
Kritikus paling saya dhewe, mungsuhku
Budhak kanggo sengitku ing gesang
Lan kabutuhan urip maneh, tuwuh
Sanadyan aku pengin ora ana prekara ala ing kowe Aku ora bisa tahan sampeyan Ditampa saka ora bisa dielingi

Kepiye manawa ora dadi wektu iki kita Banyak Golden ngalahake mati dening tangan cemburu
Dikembangake dening rencana alim kepungkur
Saiki kita bakal keluwen

Kabeh sing bisa dakwujudake utawa nindakake
Apa kabeh bakal sirna lan mati kaya sampeyan
Wujud sing gampang, kurang cekap
Aku kesel lan ora mursid

Kepiye manawa ora dadi wektu iki kita Banyak Golden ngalahake mati dening tangan cemburu
Dikembangake dening rencana alim kepungkur
Saiki kita bakal keluwen

Resilient utawa regenerasi
Aku ora bakal nuduhake sampeyan sing
Nanging aku ngerti, sepatu ceking
Sampeyan ora ono ing papan sing ora stabil iki Saiki ora ana
Ora tau apik ing matematika
Iki durung nate dadi tujuane ing kene Undang-undang fisika mboten tahan kula
Urip twist kanggo tampilan dhewe kanthi mateng
Lan yen aku ora luwih cepet obah
Saka kabeh cara ing aku Aku dikonsumsi karo rasa gagal
Ora konten kajaba aku nuntun cara

Kepiye manawa ora dadi wektu iki kita Banyak Golden ngalahake mati dening tangan cemburu
Dikembangake dening rencana alim kepungkur
Saiki kita bakal keluwen

Kabeh sing tak nate bisa ngrusak utawa nindakake
Apa kabeh bakal sirna lan mati kaya sampeyan
Wujud sing gampang, kurang cekap
Aku kesel lan ora mratobat


Klip video musik Ikillya - Starve nonton online



  • Ikillya - Starve

Lagu populer Ikillya