FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Strange Days

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Strange Days online


  • Syntax - Strange Days


Lirik lagu Syntax - Strange Days


Moves and clues we're owed our dues there's no doubt about it that all above is about wanting to live long enough

Beats and freaks my mind reaps seeds sown and grown I've blown a whole in my soul oh no blow a whole in my soul too slow

'Cause I'm prepared to delcare that everyone of these scenes only means that only one of my eyes does disguise that I'm heading for surpise no more lies and no ties

As I defend to the end I don't depend on those rules and the fools who try and tell me how to be how to see it's not me 'cause I'm free

Look at the path you're on
Out of the way of shelter
Stranger days will come
Words are over

Strange strange days I'm not crazed I'm not phased by lawas ... I am the one who deplores all war you know you got to breath not deceive

I pledge to the edge cannot censor my speech I need to teach that we are going down we're going down no sound

And the clues are clear
Don't live in fear
And the words are strong

And you need to learn
Your time has come
It's the path you're on

Look at the path you're on
Out of the way of shelter
Stranger days will come
Words are over

I create I debate I don't hate all those vibes but the lies they make me want to leave not believe in all the good misunderstood you know you should and I would

So don't show don't blow dno't be weak and don't defeat all you meet your inner intent don't relent I'm hell bent... to stay alvie

I adore my freedom's why I never wanted to try nine to five ain't ever gonna be part of this machine never will I be seen not to dream

Seasons fly they kinda make you feel old and tired try and let them make you young and wise try to let them make you breath - you're alive

Terjemahan lagu Syntax - Strange Days menyang basa Jawa


Obahe lan pitunjuk sing kita utang amarga ora ana sing dakkarepake, kabeh kepéngin urip kanthi dawa

Ngalahaken lan freak atine mikir wiji sing ditandur lan saya gedhe aku wis jotosan kabeh ing atiku oh ora jeblug banget ing jiwaku saya alon banget
'Amarga aku wis siyap kanggo ngladeni manawa kabeh adegan iki ateges mung salah sawijining mripat sing ora nyamar yen aku arep surpise ora luwih ngapusi lan ora ana hubungane
Nalika aku mandheg tekan pungkasan, aku ora gumantung marang aturan kasebut lan wong gemblung sing nyoba lan ngomong babagan kepiye carane ndeleng iki dudu aku 'amarga aku bebas

Deleng dalan sing sampeyan lakoni
Saka papan perlindungan
Dina aneh bakal teka
Tembung wis rampung

Aneh dina aneh aku ora kepenak aku ora phased dening lawas ... Aku sing nyuda kabeh perang sampeyan ngerti sampeyan kudu ambegan ora ngapusi

Aku sumpah ing pinggir ora bisa nyensor pidato aku kudu mulang yen kita bakal mudhun, ora bakal ana swarane
Lan pitunjuk jelas
Aja urip ing wedi ... Lan tembung kasebut kuwat
Lan sampeyan kudu sinau
Wanci sampeyan wis teka
Iku dalan sing sampeyan lakoni

Deleng dalan sing sampeyan lakoni
Saka papan perlindungan
Dina aneh bakal teka
Tembung wis rampung

Aku nggawe debat aku ora sengit kabeh vibes, nanging malah ngapusi sing dakkarepake supaya ora percaya kabeh salah paham sing sampeyan ngerti sampeyan kudu lan aku bakal ngerti
Dadi aja nuduhake jotosan ora kuwat lan aja ngalahake kabeh sing cocog karo maksud batin sampeyan aja nesu aku neraka mbengkongi ... tetep alvie

Aku ngudhari kebebasan kenapa aku ora pengin nyoba sangang nganti limang ora nate kepengin dadi bagian saka mesin iki, ora bakal dideleng ora ngimpi

Musim mabur padha nggawe sampeyan rumangsa wis tuwa lan bosen lan supaya wong-wong mau nyoba lan nyoba supaya bisa nggawe awak sampeyan ambegan - sampeyan isih urip


Klip video musik Syntax - Strange Days nonton online



  • Syntax - Strange Days

Lagu populer Syntax