FLOWLEZ
Alkaline Trio - Demo Tape (1996)
kidung

Sundials

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Alkaline Trio - Sundials online


  • Alkaline Trio - Sundials


Lirik lagu Alkaline Trio - Sundials


You were like a toilet bowl at the end of the rainbow
Something like a pot of gold stuck under my pillow
Keeping me up at night you kept my head splitting
And wishing for windows to throw you from, throw you from

Day or night, fuck if I know
Hard to tell with no fucking window
And sundials, what good are sundials?
Once the sun is gone, what are you good for?

And we laid in my bed like a train wreck
And we both got laid like concrete
And we fought like soldiers
But we died, we died like flies

Day or night, fuck if I know
Hard to tell with no fucking window
And sundials, what good are sundials?
Once the sun is gone, what are you good for?

Terjemahan lagu Alkaline Trio - Sundials menyang basa Jawa


Sampeyan kaya mangkuk jamban ing mburi Pelangi
Kaya pot emas sing macet ing ngisor bantalanku
Nganti kula ing wayah wengi sampeyan tetep kepala ora pisah
Lan pengin windows bakal mbuwang sampeyan, mbuwang sampeyan saka

Dina utawa wengi, jancok yen aku ngerti
Seneng diceritakake tanpa jendhela kurang ajar
Lan sundial, apa gunane sundial? Sawise srengenge wis ilang, apa sing apik kanggo sampeyan?
Lan kita glethakaken ing amben kaya kareta kereta Lan kita loro padha dipasang kaya konkrit Lan kita padha perang kaya prajurite Nanging kita tiwas, kita mati kaya lalat

Dina utawa wengi, jancok yen aku ngerti
Seneng diceritakake tanpa jendhela kurang ajar
Lan sundial, apa gunane sundial? Sawise srengenge wis ilang, apa sing dipengini?


Klip video musik Alkaline Trio - Sundials nonton online



  • Alkaline Trio - Sundials

Lagu populer Alkaline Trio