FLOWLEZ
Murs - ....The End Of The Beginning (2003)
kidung

The Dance

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Murs - The Dance online


  • Murs - The Dance


Lirik lagu Murs - The Dance


(Feat. El-P)

Let's Do It

You didn't think me and El was comin' like this
Def Jux Motherfucker and we run this shit
Got you all up on your keyboard stunnin and shit
Oh you got a couple jokes now you funny bitch (HA HA)
Have you laughin' all the way to the bank
On point make a cut like we holdin' a shank
Got it all up on ya back like you walkin' a plank
Try to do it like this bitch you know how to blame
Do it double time all up in yo face
Like piranhas when you drop fresh meat in the tank
Fell off of the game can't keep ya rank
Mad cause you try to rob shit but you ain't
Been around no bullshit where crews peel clips
Niggaz that kill for fun
Wanna talk that ill shit sayin' how you kill shit
Bullets still in ya gun
Koolaid in ya veins so now you gotta change clothes
'Cause you pissed ya pants
Saw me durango said you wanna tango
Now this is the dance
Where ya shoes at where ya crew at
Claim you do gats but you do rap
What you gonna bust a verse right before the guns burst
Push ya girl on the ground so that you can run first
Now you about to get rolled up hold up wait
Just an emcee that was tryin' to make cake
Now you gotta gun all up in ya face
All of a sudden found god like runnin' mase
Thought it be fun to spun on tape
Now you wish you would have stuck to drum 'n' bass
But you had to be hard on the blue ball
When you never gang banged a day in ya town
Try to be a man and run the streets and the jungle gym nigga stop playin'
Around
Lay it down

(Chorus: repeat 3X)
This is the Dance!
You don't wanna be late 'cause I'm over on weight betta get ya shit straight
This is ya Chance!
You don't have to be fake with a heart full of hate just try to say thanks

Murs fall up on the spot like what up bitch
Approached by this girl like shut up bitch
Than I grab the microphone and I cut up kids
Like a hot knife straight through a butter stick
Now I'm in the spotlight about to rock all night
Shot of tequila than a hot mamacita
We sex than we swallow what? nine margaritas
Body on point so I follow the leader
Need more tequila so I swallow the liter
How can life feel sweeter (can't)
So I passed out rolled up do it again
Wont neva roll up ya crew in the wind
High velocity high viscocity slippin right pass your animosity
Fans are constantly, askin me
Who said what and who has beef
My crew got stuck in we to musty
So try to weigh it out with the fruit laid out (stomp the bastard)
That's just played out there's more to ya life than underground rap
What you waste all ya time and you wanna run it back
All on the message board runnin' ya yap
At the end of the night only wanted to chat
Now you know that you got issues
That early in the morn you should look at some porn
And jack off right in the tissue
Than call it a night that's probley the life
Go to sleep with the girl that you callin ya wife
Wake up to the same shit different day
Everybody onto work and they on the way
'Cause we all got bills and rent to pay
Lend to the earth wasn't meant to stay
So before I'm gone I wanna make a hit song that'll always get some play
Got the homey el producto workin in the cut so what you got to say

(El-P)
You wanna trace along the pattern of fair please rap
I wanna pattern how the drunk end mechanism I.D. jury breath commence fresh
Test the match, metal on the chestplate tech
Better win a smile right, wanna frown like god right
With a highlight primal fright in a primal life of a double ox razor blade fade like 88'
We hit advance from the whips and lazer face oh break two three
God to analog monkey not me rock hard and shit
The radio flyer kit, flyin with a boombox pack wit' clips
Faggots wanna ratta tat tatter this
And a PT cruiser he creed lucifer
Here comes the booster bruiser, betta get used to losin movement
They couldn't move like el, ox, murs, lif the bazooka trooped in so useless
So useless tip that'll have a little truth in it like (poof)
Deep space nine milli mechanism fist raise the roof again
Who stays on a move that says
Chick wanna shake ring hetero crawl through the trenches
Revelation manifacture eat senses or the city
Or compositive battle turn logic pretty
All the hard edge tomorrow brings heads or home up in me come get me
I'm for this shitty dizzy spinning all this cuff and progress whose with me
Fabolous thunder bird word nerd unda that tom pill shit
Who heard kill quick
They been together since 96' they still ride ya dick
I refined ya style while wild ways from an error with an automan mix
Community watch groups and lace young kids
Niggaz don't skip me
I don't answer to you george bush or the raw time committee
Dumber than a mongulary race movin shit
With a heart of hell scribblin bruisin shit
Every time you make a move in the industry start the new movement kid
I'm like lose it bitch
Check the steam on the E with an edge of a generation new ruthlesness
Who's in charge, check into ya leader man stop the foolishness
Cop the new shit bitch

Terjemahan lagu Murs - The Dance menyang basa Jawa


(Feat. El-P)

Ayo Apa Sampeyan
Sampeyan ora mikir aku lan El dadi komin kaya ngono Def Jux Motherfucker lan kita nglakokake telek iki Sampeyan kabeh bisa nggawe keyboard stunnin lan telek
Oh, sampeyan duwe pasangan guyonan saiki sampeyan asu lucu (HA HA)
Apa sampeyan ngguyu kabeh menyang bank
Ing wektu iki, potongan kaya kita nyekeli
Sampeyan kudu bali kaya sampeyan lagi mlaku kanthi plank
Coba tindakake kaya sundel iki sampeyan ngerti carane nyalahake
Nindakake kaloro kaping pindho ing pasuryan sampeyan Kaya piranhas nalika nyelehake daging seger ing tangki
Mbusak game ora bisa njaga pangkat peringkat
Gawe nyebabake sampeyan nyoba ngrampok nanging sampeyan ora ngerti Wis ora ana bullshit ing punggawa pipis klip
Niggaz sing mateni seneng-seneng
Sampeyan pengin ngomong yen sampeyan ora bisa mateni
Peluru isih ana gun
Koolaid ing urat, saiki sampeyan kudu ganti sandhangan
'Nimbulake sampeyan pissed celonone
Aku weruh durango ujar sampeyan pengin njupuk
Saiki tari iki
Ngendi sepatu ing endi awak ing
Pratelan sampeyan nggawe wong lanang nanging sampeyan nggawe rap
Apa sing sampeyan arep nyedhot ayat sadurunge bedhil bedhug
Tekan cah wadon ing lemah supaya bisa mlayu dhisik
Saiki sampeyan bakal mbalek nganti tunggu

Mung emcee sing nyoba 'nggawe jajan
Saiki sampeyan kudu nggawe bedhil ing kabeh Kabeh dewa sing ditemokake kaya runnin 'mase
Panginten bakal nyenengake kanggo spun ing tape
Saiki pengin sampeyan wis macet kanggo drum 'n' bass
Nanging sampeyan kudu angel ing werni biru
Yen sampeyan ora tau geng dina ing kutha kasebut Coba dadi wong lanang lan nglakokake dalan-dalan lan gym gym nigga mandeg playin '
Sekitar
Nyisihake

(Paduan Swara: baleni 3X)
Iki Tari! Sampeyan ora pengin kasep amarga nyebabake aku luwih cepet
Iki Chance!
Sampeyan ora kudu palsu kanthi ati sing sengit mung coba matur nuwun

Murs tiba ing papan kaya apa bangsat
Nyedhak karo bocah wadon iki kaya mati jalang
Saka aku nyekel mikropon lan aku ngethok bocah-bocah
Kaya péso panas langsung liwat batang butter
Saiki aku bakal dadi papan pariwara nganti pirang-pirang wengi? Tembok tequila tinimbang mamacita sing panas
Kita jinis tinimbang ngulu apa? sangang margaritas
Badan ing titik supaya aku ngetutake pimpinan
Mas butuh tequila saengga aku ngulu liter
Kepiye urip bisa ngrasa luwih manis (ora) Dadi aku ora bakal muter maneh Wont neva muter munggah angin
Slippin viskositas dhuwur sing dhuwur banget, pasenyane ora kepenak

Peminat terus, takon aku
Sapa sing ngomong apa lan sing duwe daging sapi
Para punggawa saya macet menyang musty
Dadi coba nimbang kanthi woh sing ditata (stompor bajingan)
Yaiku mung dimainake luwih akeh tinimbang urip ing ngisor rap
Apa sampeyan wis mbuwang kabeh wektu lan sampeyan pengin mbukak maneh
Kabeh ing papan pesen runnin 'ya yap
Ing pungkasan wengi mung pengin ngobrol
Saiki sampeyan ngerti manawa sampeyan duwe masalah
Wiwitane enjing, sampeyan kudu mirsani sawetara porno Lan mateni tengen ing jaringan
Saka nyebat wengi sing probley urip
Ayo turu karo prawan sing diarani bojo sampeyan
Tangi nganti padha dina
Kabeh wong mlaku lan padha golek dalan
'Nimbulake kita kabeh mbayar tagihan lan nyewa mbayar Nyilih menyang bumi ora tegese tetep
Dadi sadurunge aku lunga aku pengin nggawe lagu hit sing mesthi bakal dolanan
Entuk workin el produsen ing potongan kasebut dadi apa sing sampeyan ucapake

(El-P)
Sampeyan pengin nglacak pola sing padha supaya rap
Aku arep pola kepiye mekanisme akhir mabuk I.D. ambegan juri miwiti seger
Nguji pertandingan, logam ing teknologi dada Luwih becik menang eseman, kepengin banget kaya dewa,
Kanthi keprungu sing paling nggumunake sajrone urip kaping pindho saka agul-agul dobel kaping pindho kaya 88 ' We tekan advance saka whips lan lazer pasuryan oh break loro telu Gusti Allah kanggo monyet analog dudu aku rock hard lan telek
Kit flyer radio, flyin kanthi klip boombox pack wit ' Fagots pengin ratta tataran iki Lan kapal pesiar PT dheweke nggawe lucifer
Ing ngisor iki, bruiser nyurung, kudu digunakake kanggo gerakan los

Dheweke ora bisa obah kaya el, sapi, murs, ngrebut bazooka sing ora ana gunane
Dadi tip sing ora ana gunane sing bakal duwe bebener sethithik kaya (poof)
Ajin mekanisme jero sangang sanga bathi mundhak gendheng maneh
Sapa sing mandheg ing pamindhahan sing ujar
Cah ayu nyuwara hetero nyusup trenches
Wahyu nyata ngasilake rasa indera utawa kutha Utawa logika perang komposit dadi apik
Kabeh sesuk esuk ndadekke kepala utawa kerumitan kanggo aku Aku kanggo pusing pusingan iki sing canggih lan kemajuan sing kalebu aku Gagaman manuk glethuk sing apik banget sing ora bisa dikatutake Sing krungu cepet-cepet mateni
Dheweke wis bebarengan wiwit 96 'isih nunggang ya kontol
Aku nyaring gaya nalika cara liar saka kesalahan karo campuran otomotif
Klompok nonton komunitas lan renda bocah enom
Niggaz ora ngalahake aku
Aku ora mangsuli kowe grumbulan george utawa panitia wektu mentah
Bunder tinimbang balap mongko movin
Kanthi ati neraka scribblin bruisin telek
Saben sampeyan nggawe pamindhahan ing industri miwiti bocah gerakan anyar

Aku kaya ilang asu
Priksa uap ing sisih E kanthi pinggir kejem anyar Sapa sing dadi tanggung jawab, priksa manawa para pamimpin mandheg mandhegake kabodhoan Copal asu anyar


Klip video musik Murs - The Dance nonton online



  • Murs - The Dance

Lagu populer Murs