FLOWLEZ
Shakra - Powerplay (2013)
kidung

The Mask

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Shakra - The Mask online


  • Shakra - The Mask


Lirik lagu Shakra - The Mask


What you need is something real
Find a ray of light
Emptiness is what you feel
Dries you out inside

You faked your smile just to please
Change it
No place to hide you must break free
Face it

Speak your mind and take a new stand
Take off your mask - no more pretense
No more lies now make those amends
This is your chance - break free my friend

Half alive you've learned to live
An isolated life
Break those chains and share your gift
Then let your true self shine

You faked your smile just to please
Change it
No place to hide you must break free
Face it

Speak your mind and take a new stand
Take off your mask - no more pretense
No more lies now make those amends
This is your chance - break free my friend

Terjemahan lagu Shakra - The Mask menyang basa Jawa


Apa sing sampeyan butuhake yaiku perkara nyata
Temokake sinar cahya
Emptiness yaiku apa sing dirasakake
Sampeyan metu ing njero ruangan

Sampeyan nuding eseman sampeyan mung kanggo seneng-seneng
Ganti
Ora ana papan kanggo ndhelikake sampeyan kudu ngilangi gratis Ngadhepi

Tuturake lan terus ngadeg anyar
Copot topeng - ora luwih modhél Ora luwih cidra saiki nggawe amandemen kasebut Iki minangka kasempatan sampeyan - ngilangi kancaku

Setengah urip sampeyan wis sinau bisa urip
Urip sing terisolasi
Rusak chain kasebut lan enggo bareng hadiah sampeyan
Banjur, sejati dhewe sumunar

Sampeyan nuding eseman sampeyan mung kanggo seneng-seneng
Ganti
Ora ana papan kanggo ndhelikake sampeyan kudu ngilangi gratis Ngadhepi

Tuturake lan terus ngadeg anyar
Copot topeng - ora luwih modhél Ora luwih cidra saiki nggawe amandemen kasebut Iki minangka kasempatan sampeyan - ngilangi kanca


Klip video musik Shakra - The Mask nonton online



  • Shakra - The Mask

Lagu populer Shakra