FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

The Revolution

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - The Revolution online


  • Coolio - The Revolution


Lirik lagu Coolio - The Revolution


I'm seein' bodiez in the alley and blood in the valley
From the shores of Maine all the way to Compton Cali
I'm callin' rally to the homies in the street light
Take a real close at what it look like
A young nigga in the ghetto raised up on whit
The first thing momma told him was don't take no shit
Playin' tag with body bag,
Bullets,
And bloody rag
And did you put the dodge on the toe tag?
Whoever the man today, might not be the man tomarrow
'Cause life is full of hardships, pimpslaps, and sorrow
Ya gotta believe in something, but whatever ya do
Make sure what you believe is real and true
Fuck the liez an' alibiez an' come to realize
My vision won't assault of wasted on blind lil' eyes
Like A T an' T ya gotta make a switch
O' get pushed to the side like a lil' ol' bitch...

When the Revolution come I'm gonna be up front
With my finga on the trigga of a Mossburgh Pump
When the Revolution come I'm gonna be right there
With my nine in my hand and braids in my hair

I've been hollerin' and hoopin' yeah
Lootin' an' shootin'
I'm doin' some recruitin' to bring mo' troops in
Niggaz don't be doin' what they 'posed to do
They betta post on the corna with the busta crew
Playin' games I used to play back in '79
With the same bullshit an' the same ol' lie
If you want some respect ya won't be individual
On the nigga nuts 'cause he rollin' in the Sixty-fo'
Yo favorite line is fuck all a y'all
But one day there's gonna be a final call
That's why I'm rollin' deep in the motherfuckin' Jeep
Always on the peep an' my crew don't fall asleep
So pull your money outa your pocket an' put it in the middle
This ain't no roosta ass Chicken George nigga on a fiddle, huh
Ashes to ashes, dust to dust
In my mothafuckin' self I trust...

When the Revolution come I'm gonna be up front
With my finga on the trigga of a Mossburgh Pump
When the Revolution come I'm gonna be right there
With my nine in my hand and braids in my hair

Way back in the dayz we used to sling 'em in the street
But now when niggaz get beat
They wanna go an' get their heat
Everybody know that you know how to kill
But tell me do you how to let a nigga live
I gotta dream that maybe one day
Niggaz can't fight then walk away
I'm talkin' fist-a-cuffs put the pistols up and shoot 'em from
The shoulders to show that you can hold yours
I sing the song of the fight of the black man
In America
In a state of hysteria
No longa will I accept the second rate
I plan to set the record straight b'fore I disobey
It's the one - two combination punch to the throat
There's a hole in ya boat bitch
That's all she wrote
Ashes to ashes, dust to dust
In my mothafuckin' self I trust...

When the Revolution come I'm gonna be up front
With my finga on the trigga of a Mossburgh Pump
When the Revolution come I'm gonna be right there
With my nine in my hand and braids in my hair

Terjemahan lagu Coolio - The Revolution menyang basa Jawa


Aku ndeleng bodi ing gang lan getih ing lebak
Saka pantai Maine nganti tekan Compton Cali
Aku ngundang callin menyang homies ing lampu jalan
Coba cedhak karo apa sing katon ing
Nigga nom-noman ing ghetto munggah ing kulit putih Wangsulan: Bab ingkang sepisanan didhawuhi ibu ora ngilangi
Tag Playin 'karo tas awak,
Peluru,
Lan klambi getir
Lan sampeyan wis nggawe pondokan ing label sikil? Sapa wonge dina iki, bisa uga dudu wong lanang sing uripe
'Nimbulake urip kebak kasangsaran, pimpslaps, lan kasusahan
Ya kudu percaya karo apa wae, nanging apa wae sing dilakoni Priksa apa sing sampeyan percaya iku nyata lan nyata Jancok goroh lan 'alibiez lan' temen maujud Pendhaftaran sesanti ora bakal nyerang saka mata buta ' Kaya A T lan 'Ya kudu nggawe saklar
O 'njaluk ditarik menyang sisih kaya jubah lil ... ol
Nalika Revolusi teka, aku bakal munggah ing ngarep
Karo finga saya ing Pump Mossburgh
Nalika Revolusi teka, aku bakal terus ana ing kene Karo sanga ing tangan lan braids rambutku

Aku wis dadi hollerin 'lan hoopin' ya
Lootin 'an' shootin '
Aku njaluk sawetara rekrutmen kanggo nggawa pasukan 'ing pasukan
Niggaz ora bakal nindakake apa sing dikerjakake yaiku
Dheweke njupuk postingan ing corna karo kru sing busta
Dolanan Playin 'biyen kanggo muter maneh ing taun '79
Kanthi banter padha uga "ngapusi sing padha"
Yen pengin sawetara babar pisan ora dadi individu
Ing kacang nigga nyebabake dheweke gulung 'ing Sixty-fo'
Garis favorit Yo pancen jancok kabeh Nanging sawijining dina ana panggilan pungkasan
Môngka aku muter-muter jero ing motherfuckin 'Jeep
Tansah ngeling-eling 'kru saya ora turu turu
Dadi narik dhuwit metu saka kanthong sampeyan 'pasang ing tengah-tengah
Iki ora ana bokong rojo Ayam George nigga, yaiku
Ajur dadi awu, bledug dadi bledug
Ing awakku dewafuckin mandhiri ...

Nalika Revolusi teka, aku bakal munggah ing ngarep
Karo finga saya ing Pump Mossburgh
Nalika Revolusi teka, aku bakal terus ana ing kene Karo sanga ing tangan lan braids rambutku

Mbalik maneh ing dayz kita biyen nganggo sling 'ing dalan Nanging saiki nalika niggaz ngalahake
Dheweke pengin 'panas banget
Kabeh wong ngerti sampeyan ngerti babagan cara mateni
Nanging dakwenehake, kepiye carane supaya nigga urip
Aku kudu ngimpi sing bisa uga siji dina
Niggaz ora bisa nglawan banjur mlaku adoh
Aku ngomong-ngerti-penumbuk talkin dipasang saka pistol Pundhak kanggo nuduhake manawa sampeyan bisa nyekel sampeyan
Aku nyanyi lagu perang wong ireng

Ing Amerika
Ing kahanan hysteria
Ora suwe aku bakal nampa tingkat kaloro
Aku rencana nyetel rekor terus sakdurunge aku ora nolak
Iki minangka salah siji - rong doyo gabungan
Ana bolongan ing kapal prahu
Sing kabeh dheweke nulis
Ajur dadi awu, bledug dadi bledug
Ing awakku dewafuckin mandhiri ...

Nalika Revolusi teka, aku bakal munggah ing ngarep
Karo finga saya ing Pump Mossburgh
Nalika Revolusi teka, aku bakal terus ana ing kene Karo sanga ing tangan lan braids ing rambutku


Klip video musik Coolio - The Revolution nonton online



  • Coolio - The Revolution

Lagu populer Coolio