FLOWLEZ
Murs - ....The End Of The Beginning (2003)
kidung

The Scuffle

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Murs - The Scuffle online


  • Murs - The Scuffle


Lirik lagu Murs - The Scuffle


Southern California underground funk assassin
Known to blast the competition
Break 'em up like New Edition
I'm gonna rob you, throb you, rip you with mics
And make you question your commitment like my dicks in your wife
And I'm hittin' it right
Now how's that for a visual to make your brain stall
Your old ball and chain now chained to my wall
I'mma reign till I fall, when I do I'll get a stunt double
Like to play it smart so I hump when there's trouble
While you try to go for broke with them punks in your huddle
I play Voldermolt and bring the magic to the muggles
Just dove in the struggle
Not waitin' waist deep
Lickin' kicks off the snairs while you suckas waste beats
Lose your hunger for success once you taste defeat
So I'mma show you how to eat
You gotta let it wet your appetite
Spit it out and rap just tight
Keep a sense of humor and just kick back and laugh at life

(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Have you stressed to the point where you can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it don't forget it
Take control of your life or you just might regret it

That's how I got these panic attacks and frantical raps
That's cold as a chick mixed hispanic with black
But still spit it so hot they'll have to ban it from wax
Or at least press it on that heavy European shit
So you can't want beef when you're a vegan bitch
Props to BLX, I hope y'all see them checks
I'm uppin' woman from the back like a CRX
And real heads can stop waitin' 'cause WE are next
Def J-U-X and Living Legends coming through when I play two sets
Like Shock G and D.U. don't know the half about blowin' up
I call you see too
Treat it like an opening act of movie preview
'Cause everybody in the house came to watch what we do
Since your rhymes are as fly as a fuckin' Emu
So even if I only make MTV2
It's better than me stuck in a rut being you

(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Have you stressed to the point where you can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it don't forget it
Take control of your life or you just might regret it

Quit letting your girl run you life and
Homie be a man
Your ladies not supposed to be your one and only fan
Or your manager
That's a conflict of interest
I expect nothing less from a product of incest
I been fresh
Since my first song in '92
When I got with 3MG we put it down since high school
So mother fuckers, know, how, I, do
I shove this mic down your throat and start speaking into you
And my mic sounds nice, check one
I can sing in the middle of this verse just for fun
Like, "la la la la laaa"
I know it's off key but when Oh No's on the beat
He can make something even that vile seem sweet
As revenge on your ex-girlfriend who fucked your best friend
While you were drunk passed out in your den
So while you were downin' Hen (essy)
She was goin' down on him

(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Have you stressed to the point where you can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it take over
Got me stressed to the point where I can't stay sober
(It'll drive you crazy)
If you let it don't forget it
Take control of your life or you just might regret it

Terjemahan lagu Murs - The Scuffle menyang basa Jawa


California kidul pembunuh pembunuh ing jero ruangan
Dikenal kanggo mbledhosake kompetisi Break kaya New Edition
Aku arep ngrampok, nggebug sampeyan, nyuwil sampeyan karo mics
Lan nggawe sampeyan takon prasetya kaya dicks ing bojomu
Lan aku bener-bener bener Saiki kepiye visual kanggo nggawe otak sampeyan
Bal lan ranté lawas sampeyan saiki dirantai menyang tembokku Aku dadi raja nganti aku tiba, yen aku bakal entuk tikel kaping pindho Kaya muter kanthi cerdas supaya akuumpuk nalika ana alangan
Nalika sampeyan nyoba kanggo nyuwil karo dheweke pukulan ing huddle

Aku muter Voldermolt lan nggawa sihir menyang muggles
Cukup japati ing perjuangan
Ora sabar pinggul
Lickin 'tendhang siput nalika sampeyan nyedhot tonggok sampah
Ilang keluwen kanggo sukses yen sampeyan ngrasakake kekalahan
Dadi Ima nuduhake sampeyan carane mangan
Sampeyan kudu ngeculake hawa napsu
Spit metu lan rap mung rapet
Tetep rumangsa guyonan lan mung nyidrani lan nggeguyu urip

(Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Apa sampeyan nandheske ing titik ing ngendi sampeyan ora bisa tetep sabar? (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ora lali aja lali Ngontrol urip sampeyan utawa sampeyan bisa uga nesu

Mangkono mau aku nuli serangan gupuh lan tali-garis frantis iki Kadhemen kaya cah ayu dicampur Hispanik karo ireng
Nanging tetep dadi panas banget, dheweke kudu nglarang saka lilin Utawa paling ora pencet ing jancok Eropa sing abot Dadi sampeyan ora pengin daging sapi nalika sampeyan yaiku asu vegan
Props menyang BLX, muga-muga sampeyan bakal ndeleng dheweke priksa
Aku wanita uppin saka mburi kaya CRX
Lan para kepala sejatine bisa mungkasi waitin 'nyebabake WE sabanjure
Def J-U-X lan Legenda Urip yen saya main rong set
Kaya ta Shock G lan D.U. ora ngerti separo babagan blowin 'munggah
Aku nelpon sampeyan uga ndeleng
Nambani kaya tumindak pambukaan film pratinjau
'Nimbulake kabeh wong ing omah padha weruh prekara sing kita lakoni
Wiwit sajakmu kaya mabur kaya 'Emu
Dadi sanajan aku mung nggawe MTV2
Luwih becik tinimbang aku macet karo sampeyan

(Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Apa sampeyan nandheske ing titik ing ngendi sampeyan ora bisa tetep sabar? (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ora lali aja lali Ngontrol urip sampeyan utawa sampeyan bisa uga nesu

Wis ngilangake bocah wadon supaya urip lan
Homie dadi wong lanang
Sampeyan ora disenengi karo wanita sampeyan Utawa manager sampeyan
Sing konflik kapentingan
Aku ngarep-arep ora luwih sithik saka produk sumbang
Aku wis seger
Wiwit lagu pertama ing '92
Nalika aku njaluk karo 3MG, kita wis mudhun wiwit sekolah tinggi
Dadi ibu fuckers, ngerti, kepiye, aku, nggawe
Aku nyuwara mic iki mudhun tenggorokan lan wiwit ngomong menyang sampeyan Lan micku muni, priksa siji
Aku bisa nyanyi ing tengah ayat iki mung kanggo seneng-seneng
Kaya, "la la la laaa"
Aku ngerti ora kunci nanging nalika Oh No menang ing
Dheweke bisa nggawe apa wae sing jahat katon apik Minangka dendam marang pacar pacar sing kurang apik kanca

Nalika sampeyan mabuk wis mati ing kuburan sampeyan Dadi nalika sampeyan mudhun saka Hen (essy)
Dheweke dadi goin '

(Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Apa sampeyan nandheske ing titik ing ngendi sampeyan ora bisa tetep sabar? (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ngilangi babagan
Aku wis ditekan ing titik ing ngendi aku ora bisa tetep sabar (Sampeyan bakal nyetir sampeyan edan)
Yen sampeyan ora lali aja lali Ngontrol urip utawa sampeyan mung bisa nesu


Klip video musik Murs - The Scuffle nonton online



  • Murs - The Scuffle

Lagu populer Murs