FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

The Silent Cries

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - The Silent Cries online


  • Ultravox - The Silent Cries


Lirik lagu Ultravox - The Silent Cries


You're hopeful of everything
To do what you want to
Belief in high to the inner self
Taste for the finer things
The beat becomes your backbone, no
Will always be leading you astray

Don't leave your spades to the hands that wait
Don't leave your life behind and ignore the silence
And do this spades, understand your place
Don't leave your love behind and ignore the silent cries

Your hope should mean everything
Your needing is often you
Forced into a black and white
Your left on eternal way
The few were building up on you
The symptom of a changing age

The silent, the silent...

Terjemahan lagu Ultravox - The Silent Cries menyang basa Jawa


Sampeyan ngarep-arep kabeh Kanggo nindakake apa sing sampeyan pengin
Pracaya dhuwur kanggo batin
Rasakena bab sing luwih enak
Ngalahake dadi tulang punggung sampeyan, ora ana
Bakal mesthi bakal nate mitenah sampeyan

Aja lali spades sampeyan menyang tangan sing ngenteni
Aja lali urip lan ora nggatekke bisu
Lan nglakoni spades iki, ngerti panggonan sampeyan
Aja lali tresnane lan ora ngelingake tangisan sing bisu

Pangarep-arep sampeyan kudu tegese kabeh
Sampeyan mbutuhake asring sampeyan
Dipeksa dadi kulit ireng lan putih Kiwa sampeyan ing dalan langgeng
Sawetara wong sing ngrembug sampeyan
Gejala sing ganti umur

Sing bisu, meneng ...


Klip video musik Ultravox - The Silent Cries nonton online



  • Ultravox - The Silent Cries

Lagu populer Ultravox