FLOWLEZ
The Urban Sophisticates - The Coward's Anthem (2005)
kidung

To The Top

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Urban Sophisticates - To The Top online


  • The Urban Sophisticates - To The Top


Lirik lagu The Urban Sophisticates - To The Top


To the top, we rock nonstop
With a pair of Doc Martens and a Jordache watch (Go ahead)
To the beat, please don't sleep
I've only been rapping for about two weeks

To the tizzle, live from the grizzle
And when it comes to currency I've only got a little, what what
And it don't stop, word to big John Thompson and the great P-Rock

Extroverted, nah near nervous
Me and Ricky workin the music production service
I write cursive, the penmanship's worthless
The words worth wisdom we gettin' it all in them

In the Range Rover, I mean Chevy Lumina
Tapedecks and manual lockss we rock spots
Now further back the rest go crazy
Cause ven if you got no rhythm, it's all gravy, what what

To the top, we rock nonstop
With a pair of Doc Martens and a Jordache watch (Go ahead)
To the beat, please don't sleep
I've only been singing for about two weeks

I've been rappin' since I was thirteen
Alert working the virtuous earth scene
And I'm still third string

Been lowing, intro-ing, hymns flowing, trends glowing
Dem showing Benton the product you blend on it

Workin to witness it, mergin the differences
Servin', circlin' the words with urban sophisticates
Lower third, been
US, been here
We own hip-hop
You just live here

Rick drift with me
Bent spit sickly
Now then settle with level the riff to give me
Then climb the beat, you sleep, wake up
It's game time you need your sneaks laced up

To the top, we rock nonstop
With a pair of Doc Martens and a Jordache watch (Go ahead)
To the beat, please don't sleep
I've only been rapping for about two weeks

Swing to the left
It's 6 in the morning and I got bad breath
I'm quick to listen, I'm soft to the touch
But the teachers in class said I talk too much

Picture me liquor-free, chillin' in the back
With my neck makin' my head bounce to the track

Ladies and gentleman, all the way live
My white girls put up your hands and don't hide
My black girls put your hands and go nuts
I want your phone number but I got no guts
A lot of class and know how to dress, that's a plus
So make noise if you've never heard of us

To the top, we rock nonstop
With a pair of Doc Martens and a Jordache watch (Go ahead)
To the beat, please don't sleep
I've only been singing for about two weeks

Terjemahan lagu The Urban Sophisticates - To The Top menyang basa Jawa


Ing sisih ndhuwur, kita rock nonstop
Kanthi sepasang Doc Martens lan jam tangan Jordache (Terusake)
Ngalahake, aja turu
Wis rong rong minggu aku nembe nembus
Menyang pucuk, urip saka grizzle
Lan yen mata uang aku mung entuk sithik, apa sing diarani
Lan ora mandheg, tembung John Thompson sing gedhe lan P-Rock sing hebat
Extroverted, nah cedhak karo gemeter
Aku lan Ricky kerja ing layanan produksi musik
Aku nulis ipat-ipat, gunane penmanship
Tembung-tembung sing cocog karo kawicaksanan sing kita temokake ing kabeh mau
Ing Range Rover, tegese Chevy Lumina
Tapedecks lan kunci manual sing ana ing papan rock
Saiki maneh mundur maneh maneh Nimbulake yen sampeyan ora duwe irama, kabeh kasebut kuah, apa sing diarani

Ing sisih ndhuwur, kita rock nonstop
Kanthi sepasang Doc Martens lan jam tangan Jordache (Terusake)
Ngalahake, aja turu
Wis rong rong minggu aku lagi nyanyian?
Aku wis rappin wiwit wiwit telulas
Tandha kanggo nggarap pemandangan bumi sing apik
Lan aku isih duwe tali ketiga
Suda, intro-ing, hymns mili, tren mencorong Tampilake nuduhake Benton produk sing sampeyan campuran
Workin kanggo nyekseni, nggedhekake prabédan
Servin ', circlin' tembung karo sopan kutha kutha
Ing ngisor katelu, wis
US, wis kene
Kita duwe hip-hop
Sampeyan mung manggon ing kene

Rick drift karo aku
Benteng ngidoni lara
Saiki banjur lenggah kanthi level riff kanggo menehi kula
Banjur menek ngalahake, sampeyan turu, tangi
Wektu game sampeyan butuh sneaks sampeyan cepet
Ing sisih ndhuwur, kita rock nonstop
Kanthi sepasang Doc Martens lan jam tangan Jordache (Terusake)
Ngalahake, aja turu
Wis rong rong minggu aku nembe nembus
Ayun ing sisih kiwa
Jam 6 esuk lan aku bisa ambegan maneh Aku cepet ngrungokake, aku gampang nutul
Nanging guru ing kelas ujar aku ngomong banget

Gambar kula bebas anggur, lombok 'ing mburi
Kanthi gulu makin 'sirahku mumbul menyang trek

Para Ibu lan Ibu, sedaya gesang
Bocah-bocah wadon putih dak gunakake lan ora ndhelikake
Bocah-bocah wadon ireng dak gunakake lan didhahar
Aku pengin nomer telpon sampeyan nanging ora entuk guts
Akeh kelas lan ngerti babagan klambi, yaiku sing ditambah karo
Dadi nggawe swara yen sampeyan ora tau krungu babagan kita
Ing sisih ndhuwur, kita rock nonstop
Kanthi sepasang Doc Martens lan jam tangan Jordache (Terusake)
Ngalahake, aja turu
Wis rong rong minggu suwene aku nyanyi


Klip video musik The Urban Sophisticates - To The Top nonton online



  • The Urban Sophisticates - To The Top

Lagu populer The Urban Sophisticates