FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Tolerance

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Tolerance online


  • Accept Death - Tolerance


Lirik lagu Accept Death - Tolerance


You bet you are a fucking whore
Riving in throbbing false emotion
Teasing and envoking blood flow
Pushing the pressure higher and higher
Verticle smile tells some
Telling of passed filth encounters
Puckering for hydration
Puckering for hydration
The eagle is sedentry
Lying like a recently coming corpus
I imagine taking part
Senses a fever hair on end
Delusions of happy times
Changing past indisgrations
Forseeing empathy
Seeing compassion
I tell you what you want
Whore
I tell you what you need
Fucking whore
I tell you fuck you bitch
Fuck you bitch

Terjemahan lagu Accept Death - Tolerance menyang basa Jawa


Sampeyan milih sampeyan sundel jago
Nyipta emosi palsu sing gedhe banget Nggodha lan nguut aliran getih
Tekanan meksa luwih dhuwur lan luwih dhuwur Eseman Verticle ngandhani sawetara
Menehi patemon rusak reged
Puckering hidrasi
Puckering hidrasi
Manuk lawon sedhih
Lara kaya corpus sing nembe teka
Aku mbayangno melu bagean
Rasa rambute demam ing mburi
Ngilangi kaping seneng
Ngganti indisgrasi kepungkur
Nyemak empati
Ndelok welas asih
Aku pitutur marang kowe apa sing dikarepake
Sundel
Aku ngomong apa sing sampeyan butuhake
Mesum sundel
Aku ngomong sampeyan jancok
Jancok sampeyan asu


Klip video musik Accept Death - Tolerance nonton online



  • Accept Death - Tolerance

Lagu populer Accept Death