FLOWLEZ


Rungokake lagu Coolio - Too Hot online


  • Coolio - Too Hot


Lirik lagu Coolio - Too Hot


Everybody listen up 'cause I'm about to get my speak on
Fools be trippin' when it's time to get their freak on
Runnin' round town, puttin' it down without no protection
For they erection
When it's time for selection, what's your direction
Before you make a choice, you betta do some inspection
If you don't know my aim and don't know my game, then
Let me explain now
Iesha slept wit Mark and Mark slept wit Tina
And Tina slept wit Javier the first time he seen her
Javier slept wit Lupe and Lupe slept with Rob
'Cause he was rollin' on beads and had a good ass job
Rob slept wit Lisa who slept wit Steve, and
Steve was positive H.I.V.
What started off as a plan ended up in the plot
Ya betta cool ya ass off 'cause it's too damn hot

Oh-oh it's too hot (too hot) too hot, lady (too hot)
Gotta run for shelter, gotta run for shade
It's too hot (too hot) too hot, homie (too hot)
Gotta make some sense from this mess that we made

You're doin' everything momma told you not to do
Now you're tryin' to walk away cause you know it's true
Your sister can't explain, and your brother's ashamed
To admit you both have the same last name
I don't have to ask you where you've been
Cause the matches in your purse say Holiday Inn
"A mind is a terrible thing to waste," that was the slogan
But now it's '95, and it's "Don't forget the Trojan"
Explained it to her momma, before somebody get her
Gotta hip her to the game of those smooth talkin' niggaz
Love is the word seldom meant, but often heard
Latex, safe sex, you better learn
Or get hip to the facts before you react, or
End up in a box on your back
Sometimes you ask for what you want and get what you got
Don't get caught up in the plot, it's too damn hot

Oh-oh it's too hot (too hot) too hot, lady (too hot)
Gotta run for shelter, gotta run for shade
It's too hot (too hot) too hot, homie (too hot)
Gotta make some sense from this mess that we made

Another day in the city and, oh, what a pity
Even though we did our duty, things are still lookin' shitty
Everybody in the pack stacked, tryin' to make some scratch
Walkin' in the rain, but they ain't got no hat
Understand how we livin' in the '90's, loc
Nuclear waste, cannibalism, and pistol smoke
Sex, lies, videotape and rape
Just a little bump-n-grind can seal your fate
We need to do something drastic, shit is gettin' tragic
And if you don't believe me, then go ask Magic
Everybody and they momma preachin' abstinence, these
Kids ain't checkin' for absti-shit
So put a condom in they hand and hope it don't bust
Another victim of the lust, in God we trust
What started off as a plan ended up in the plot
Water can't cool it off 'cause it's too damn hot

Oh-oh it's too hot (too hot) too hot, lady (too hot)
Gotta run for shelter, gotta run for shade
It's too hot (too hot) too hot, homie (too hot)
Gotta make some sense from this mess that we made

(Listen to Coolio) It's too hot (too hot) too hot, lady
(This message comes from Coolio) Gotta run for shelter, gotta run for shade
(Listen to Coolio) It's too hot (too hot) too hot, homie
(This message comes from Coolio) Gotta make some sense from this mess that we made

(Listen to Coolio) It's too hot (too hot) too hot, lady
(This message comes from Coolio) Gotta run for shelter, gotta run for shade
It's too hot
Yeah, that it, J.T., that's how we do it right there

Terjemahan lagu Coolio - Too Hot menyang basa Jawa


Kabeh wong ngrungokake 'amarga aku bakal ngomong babagan
Wong gemblung dadi trippin 'nalika entuk kawicaksanan ing
Kutha bunder Runnin, puttin 'mudhun tanpa pangreksan
Kanggo padha degdegan
Yen wis milih pilihan, apa arah sampeyan
Sadurunge nggawe pilihan, sampeyan kudu mriksa sawetara pengawasan Yen sampeyan ora ngerti targetku lan ora ngerti gameku, mula
Ayo kula nerangake saiki
Yaiku turu Markus lan Mark turu Tina Lan Tina turu karo Javier sing sepisanan weruh dheweke Javier turu Lupe lan Lupe turu karo Rob
'Nimbulaké dheweke dadi rollin' ing manik-manik lan dhuwure tugas apik
Rob turu karo Lisa sing turu karo Steve, lan
Steve positif H.I.V.
Apa sing diwiwiti minangka rencana rampung ing plot
Ya, sampeyan ora kepenak banget amarga nyebabake panas banget

Oh-oh panas banget (panas banget), wanita (panas banget)
Kudu mbukak papan perlindungan, kudu mbukak papan teduh
Luwih panas (panas banget), homie (panas banget)
Aku kudu ngerti babagan kekacoan iki sing digawe

Sampeyan apa-apa kabeh ibu sing didhawuhi ora nindakake
Saiki sampeyan nyoba 'mlaku adoh amarga sampeyan ngerti bener Adikmu ora bisa nerangake, lan sedulurmu uga isin banget Kanggo ngakoni sampeyan loro-lorone duwe jeneng sing padha
Aku ora kudu takon sampeyan menyang ngendi sampeyan wis ana Gawe pertandhingan ing kanthong sampeyan ucapake Holiday Inn
"Pikiran minangka perkara sing angel dibuwang," yaiku slogan
Nanging saiki '95, lan iku "Aja lali Trojan" Nerangake karo ibune, sadurunge ana wong sing njaluk dheweke Aku kudu main game kanggo game sing apik ing
Katresnan iku tembung arang tegese, nanging asring dirungokake
Latex, jinis aman, sampeyan luwih apik sinau
Utawa golek hip menyang kasunyatan sadurunge sampeyan reaksi, utawa
Pungkasan ing kothak ing mburi
Kadhangkala, sampeyan njaluk apa sing dikepengini lan entuk apa sing sampeyan tampa Aja kejiret ing plot kasebut, banget ora peduli banget
Oh-oh panas banget (panas banget), wanita (panas banget)
Kudu mbukak papan perlindungan, kudu mbukak papan teduh
Luwih panas (panas banget), homie (panas banget)
Aku kudu ngerti babagan kekacoan iki sing digawe

Dina liyane ing kutha lan, oh, apa sih Sanajan kita nindakake tugas, prekara-prekara tetep katon apik Sapa sing ana ing tumpukan kasebut, coba 'supaya bisa nggambar
Walkin ing udan, nanging dheweke ora entuk kupluk
Ngerti carane kita urip 'ing taun 90an, lokal
Sampah nuklir, kanibalisme, lan asap pistol
Jinis, ngapusi, videotape lan rudo pekso
Cukup serik-n-grind bisa nutup nasib sampeyan
Kita kudu nglakoni perkara sing drastis, taek iku apik banget Lan yen sampeyan ora ngandel Aku, banjur takon babagan Magic
Kabeh wong lan ibu momong martakake 'pantangane, iki Bocah-bocah ora prelu mriksa bocah-bocah cilik
Dadi nyelehake kondom ing tangane lan muga-muga ora kesusu
Korban liyane ing hawa nepsu, ing Gusti Allah kita dipercaya
Apa sing diwiwiti minangka rencana rampung ing plot
Banyu ora bisa diombe 'amarga panas banget
Oh-oh panas banget (panas banget), wanita (panas banget)
Kudu mbukak papan perlindungan, kudu mbukak papan teduh
Luwih panas (panas banget), homie (panas banget)
Aku kudu ngerti babagan kekacoan iki sing digawe

(Ngrungokake Coolio) Kalor (panas banget), Lady
(Pesan iki asale saka Coolio) Kudu mbukak papan perlindungan, kudu mbukak papan teduh
(Ngrungokake Coolio) Kalor (panas banget), homie
(Pesan iki asale saka Coolio) Gawe ngerti kekacoan sing kita lakoni

(Ngrungokake Coolio) Kalor (panas banget), Lady
(Pesan iki asale saka Coolio) Kudu mbukak papan perlindungan, kudu mbukak papan teduh
Luwih panas banget Ya, manawa, J.T., kaya ngono, kita nindakaken kanthi bener


Klip video musik Coolio - Too Hot nonton online



  • Coolio - Too Hot

Lagu populer Coolio