FLOWLEZ
Max Manfredi - L'Intagliatore Di Santi (2001)
kidung

Tra Virtù E Degrado

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado online


  • Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado


Lirik lagu Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado


Chi vive in controluce e soffia sulla brace di una città
Senza leggere il giornale, sa che musica fare
E prima o poi la fa

E lavora di lima sotto questo clima che è un tiro di dado
Per tutto il tempo che ha speso in un vicolo appeso
Tra virtù e degrado

Perché qui si vive a metà tra la fogna e la chiesa
In un odore denso di piscio e incenso che aleggia e pesa
E si mischia ai miasmi, ai fumi ed ai fantasmi di una trattoria
Poi s'ingamba e cade su un ex voto di spade ai piedi di Maria

D'estate senti frinire un fax da qualche ufficio assorto
Ansia o maccaja nella zona buia di un angiporto
Tra le fibre ottiche e i rifiuti tossici
Qualche volta pensaci, pensaci

Quando piove, piove viola
E la fognatura deve pur saltare
L'acqua scova e scola qualche sepoltura rinascimentale
Quando torna il sole, viene quando vuole
Tra i mercati al caldo
Con la merce varia trovi il teschio di un Doria
Venduto in saldo

E dopo senti un bell'assolo di sax, malinconico e bevuto
Mentre tenta il guado
Tra virtù e degrado, dopo che è piovuto

Tra le ardesie magiche e i giardini pensili
Qualche volta pensami, pensami, pensami
Qualche volta pensami, pensami anche tu

Ma chi vive senza voce nella noia atroce di una città
Sa che il mondo è fatto a scale
Ci si può far male, magari se lo fa

Si fa una bella preghiera ai bordi della sera
Ma sempre più di rado
O Gesù d'amore acceso
Non ti avessi mai offeso tra virtù e degrado

Ed è così, parola di Max, che qui si vive e si sogna:
L'iride e l'insetto vanno a braccetto senza vergogna
Tra le ardesie magiche e certi topi prensili
Qualche volta pensami, pensami, pensami
Qualche volta pensami, pensami anche tu
Qualche volta pensami, pensami, pensami
Qualche volta pensami, qualche volta, no

Terjemahan lagu Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado menyang basa Jawa


Sing urip nglawan entheng lan nyemburake pethi kutha

Tanpa maca koran, dheweke ngerti apa musik sing kudu ditindakake
Lan cepet utawa nate ditindakake
Lan dianggo file ing sangisore iklim iki yaiku gulung mati Kanggo kabeh wektu dheweke nate mubeng ing gantung
Antarane kabecikan lan ngrusak

Amarga ing kene sampeyan manggon ing ruangan antarané kalen karo gereja
Ing mrico pie lan dupa sing wangi sing nglayang lan bobote
Lan nyawiji karo miasmas, wasap lan hantu ing restoran
Banjur dheweke mudhun lan tiba ing pedhang bekas ing sikil Maria
Musim panas sampeyan krungu faks saka kantor sing sibuk
Kuatir utawa maccaja ing wilayah peteng ing angiport
Antarane serat optik lan sampah beracun
Kadhangkala mikir babagan iki, pikirake
Nalika udan, udan wungu
Lan tukang jahit isih kudu mlumpat
Banyune siram lan nyirami kakubur Renaissance
Nalika srengenge wis kondur, dheweke kepingin nalika kepengin
Antarane pasar panas
Kanthi macem-macem barang, sampeyan bakal nemokake tengkorak Doria
Sade adol

Banjur sampeyan ngrungokake solo sax sing apik, melankolitas lan mabuk
Nalika nyoba benteng
Antarane kabecikan lan rusak, sawise udan

Antarane slate ajaib lan taman gantung
Kadhangkala mikir babagan aku, mikir babagan aku, mikir babagan aku
Kadhangkala mikir babagan aku, pikirake uga babagan

Nanging sing manggon tanpa swara ing bosan sing akeh banget ing kutha Dheweke ngerti jagad digawe saka undhak-undhakan
Sampeyan bisa babras dhewe, mungkin yen nindakake

Pandonga sing apik digawe ing pinggir sore
Nanging luwih lan arang arang kalebu
Dhuh Gusti Yesus katresnan ing
Aku ora tau nyinggung sampeyan antarane kabecikan lan ngrusak

Lan kaya ngono, tembung Max, sing siji urip lan impen ing kene:
Iris lan serangga maju tanpa isin

Antarane slate sihir lan clurut prehensile tartamtu
Kadhangkala mikir babagan aku, mikir babagan aku, mikir babagan aku
Kadhangkala mikir babagan aku, pikirake uga babagan
Kadhangkala mikir babagan aku, mikir babagan aku, mikir babagan aku
Kadang mikir aku, kadang-kadang ora


Klip video musik Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado nonton online



  • Max Manfredi - Tra Virtù E Degrado

Lagu populer Max Manfredi