FLOWLEZ
Murs - ....The End Of The Beginning (2003)
kidung

Transitionz Az A Ridah

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Murs - Transitionz Az A Ridah online


  • Murs - Transitionz Az A Ridah


Lirik lagu Murs - Transitionz Az A Ridah


(Imitating 2Pac)
I won't deny ya, I'm a straight ridah
You don't wanna fuck wit me!

(Murs - talking)
Me, personally, I shop illegally
All you ladies out there c'mon, cause whatever, don't front!
Y'know you them like them ridahz! (SHOW YO LOVE!)

(Murs)
(Give it up) Now I heard that heaven is a half pipe
Well, that's only half-right
You'll have to skate vert to find your heaven on this earth
You could skate a parking lot and see it all for what it's worth
Heelflip - 12 stairs, and still receive your share
Hardware to the wood, no risers at all
On the low life skating before the blegals got involved
Now they got, platinum chains to match they rangs
Understand I'm not hatin', I'm just sayin' that is strange -
That Hosoi's locked up, Tony Hawk's got a game
Although, everything's changed, I still love it the same
Sixteen years later, still doin' my thang
This go out to all my ridahz who, don't gang bang

It used to be so fun, we rode from cops at the spots
Makin' magic, weekend havoc in yo' local parking lots
Now let's RIDE (Fo' them 15-stair, no slides)
Let's RIDE (For the homeys pullin airs backside)
Let's RIDE (Ol' skool, Dogtown, Bert Slide)
Let's RIDE (For every time you bailed, but got back up and tried)

Now I first startin skatin back in 1986 (WHOO!)
And I still can't land a motherfuckin kick flip (I know that)
I just like to ride, kick turn, carve the bowl
And my most impressive flatland trick? Ollie the road
Though I'm not outta control, it's good for my soul
To go out and test my limits - no coach, no scrimmage
One of the few sports in life that promotes independence
So this is my ode, to everyone who roll
Two trucks and four wheels, those who ride everyday
To develop more skills, and there sure ain't thang in pain
Seven plaza woodgrain, do the same trick for weeks
Till it drives you insane (Ah-RGH!)
But when you land that trick, it's spiritual bliss (Hummmmmm...)
When the vinyl meets the asphalt
Attempted it for weeks, you've been workin yo' ASS OFF!
And it's not about a girl, or some props for your boys
You do it fo' yourself and that sense of inner joy

Now you could ride for fun, flow, am, or pro (shit, I'm a pro)
It's like underground rap - it's not about dat dough!
Although it is nice to make loot at what you love
Said by me and James Craig (Whaddup?) talkin' life over grub
Or me and G-Mo's hosted outside the club
And if they don't let you wear yo' skate shoes, then FUCK them scrubs!
Look, I don't play ball or, organized sports
Catch me at the skate park, in some boarder-type shorts
It's a quarter pipe sport, skate is sorta like H.O.R.S.E.
And we don't fear pain, it's a door to life source
And we could make our own fun, we don't, gotta find a court
It's as plain as this, we could skate a drainage ditch!
Ride with the homeys, pull the insane and shit
That'll never get filled, but still it makes you feel
Like a hundred thousand dollas when you hear yo' boys holla (WHOOO!)
And this is dedicated to my skateboard scholars

It used to be so fun, we rode from cops at the spots
Makin' magic, weekend havoc in yo local parking lots
Now let's RIDE!

Now on the real know', we'll take a moment
To say, "Rest In Peace" to all ya favorite skate spots...
Like E.M.B... Lovepark...
Moment of silence...
Rest in peace, Kenan Milton...
Keep ridin'...

Terjemahan lagu Murs - Transitionz Az A Ridah menyang basa Jawa


(Tampilake 2Pac)
Aku ora bakal nyélaki ya, aku langsung ngalahir Sampeyan ora pengin jancok aku!
(Murs - ngomong)
Aku, kanthi pribadi, aku tuku ilegal
Sampeyan kabeh wanita ing njaba, nyebabake apa wae, aja ngarep! Ya, kowe padha seneng kaya ngono! (TUKANG KENE NGANGGO!)

(Murs)
(Pasrah) Saiki aku krungu swarga iku setengah pipa
Ya, iku mung setengah tengen
Sampeyan kudu skate vert kanggo nemokake swarga ing bumi iki Sampeyan bisa main parkir lan ndeleng kabeh kanthi regane Heelflip - 12 undhak-undhakan, lan isih nampa pandhuane
Hardware menyang kayu, ora ana risik maneh Ing skate urip sedhih sadurunge sadurunge kembang api kalebu
Saiki padha entuk, chain chain kanggo cocog padha ing
Ngerti aku dudu hatin ', aku mung ngomong sing aneh -
Sing Hosoi dikunci, Tony Hawk entuk dolanan
Sanajan, kabeh wis owah, aku isih seneng babagan sing padha Nembelas taun sabanjure, isih doin 'thang sandi Iki kanggo kabeh ridahz sing, aja geng bang

Biyen ya seneng banget, kita nunggang pulisi ing papan sing ana
Piandel Makin, akhir minggu kacilakan ing parkir lokal
Saiki ayo RIDE (Fo 'them 15-tangga, ora ana slide)
Ayo RIDE (Kanggo pesawat tarik omah mundur)
Ayo RIDE (skool Ol, Dogtown, Bert Slide)
Ayo Ride (Kanggo saben sampeyan jaminan, nanging kudu gawe serep lan nyoba)

Saiki aku wiwit miwiti bali skatin ing taun 1986 (WHOO!)
Lan aku isih ora bisa nyepak sandhangan sepakan motherfuckin (aku ngerti) Aku seneng nunggang, kick kick, ngukir mangkok
Lan trik flatland sing paling nggumunake? Ollie dalan
Sanajan aku ora ngontrol, iku apik kanggo nyawa kawula Kanggo metu lan nguji watesan - ora pelatih, ora scrimmage
Salah sawijining olahraga sawetara sing nyengkuyung kamardikan
Dadi iki, kabeh wong sing nggulung
Rong truk lan papat gembong, sing numpak saben dina
Kanggo ngembangake katrampilan luwih akeh, lan ora bakal ngerti lara Pitung plaza kayu, lakoni cara sing padha sajrone pirang-pirang minggu
Nganti sampeyan bakal waras (Ah-RGH!)
Nanging nalika sampeyan ngasah trick kasebut, kebahagiaan spiritual (Hummmmmm ...)
Nalika vinyl ketemu ing aspal
Coba pirang-pirang minggu, sampeyan wis kerja ing 'ASS OFF! Lan ora babagan bocah wadon, utawa sawetara prop kanggo bocah lanang sampeyan
Sampeyan nggawe dhewe lan rasa bungah ing jero bathi
Saiki sampeyan bisa numpak kanthi seneng-seneng, aliran, aku, utawa pro (telek, aku iki pro)
Kayane rap ing njero lemah - dudu babagan doh! Sanajan luwih becik ngrampok apa sing sampeyan tresnani
Ngandika dening kula lan James Craig (Whaddup?) Urip liwat grub
Utawa aku lan host G-Mo ing njaba klub
Lan yen ora ngidini sampeyan nganggo sepatu olahraga skate, banjur FUCK dheweke scrubs! Deleng, aku ora muter bal utawa, olahraga sing diatur
Jupuk kula ing taman skate, ing celana pendek jinis boarder
Iki minangka olahraga pipa kapatah, skate iku sorta kaya H.O.R.S.E Lan kita ora wedi karo lara, iki minangka lawang kanggo sumber urip
Lan kita bisa nyenengake dhewe, ora, kudu golek pengadilan
Minangka cetha kaya iki, kita bisa nembak selokan got! Nunggang karo omah, narik edan lan telek
Sing ora bakal diisi, nanging isih nggawe sampeyan rumangsa
Kaya patang atus ewu boneka nalika sampeyan krungu bocah-bocah lanang holla (WHOOO!) Lan iki darmabakti kanggo para sarjana skateboard

Biyen ya seneng banget, kita nunggang pulisi ing papan sing ana
Sihir Makin, akhir minggu kacilakan ing parkir lokal
Saiki ayo RIDE!
Saiki ngerti sejatine, kita bakal entek
Ngomong, "Aman ing Damai" kanggo kabeh skate favorit ... Kaya E.M.B ... Lovepark ...
Wening meneng ...
Ngaso kanthi tentrem, Kenan Milton ...
Terus ridin '...


Klip video musik Murs - Transitionz Az A Ridah nonton online



  • Murs - Transitionz Az A Ridah

Lagu populer Murs