FLOWLEZ
The Ides Of March - Vehicle (1970)
kidung

Vehicle

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Ides Of March - Vehicle online


  • The Ides Of March - Vehicle


Lirik lagu The Ides Of March - Vehicle


Hey, well, I'm the friendly stranger in the black sedan
Oh won't you hop inside my car?
I got pictures, got candy, I'm a lovable man
I'd like to take you to the nearest star

I'm your vehicle baby
I'll take you anywhere you wanna go
I'm your vehicle woman
By now I'm sure you know
That I love you (love you)
I need you (need you)
I want to, got to have you child
Great God in heaven, you know I love you

Well, if you wants to be a movie star
I got the ticket to Hollywood
But if you want to stay just like you are
You know I think you really should

I'm your vehicle baby
I'll take you anywhere you wanna go
I'm your vehicle woman
By now I'm sure you know
That I love you (love you)
I need you (need you)
I want to, got to have you child
Great God in heaven you know I love you
Oh, you know I do

Well, I'm the friendly stranger in the black sedan
Oh won't you hop inside my car?
I got pictures, candy, I'm a lovable man
I'd like to take you to the nearest star

I'm your vehicle, babe
I'll take you anywhere you wanna go
I'm your vehicle woman
By now I'm sure you know
That I love you (love you)
I need you (need you)
I want you, I got to have you
Great God in heaven you know I love you

And I'm your vehicle, babe
Oh
You know I love you (love you)
I need you (need you)
I want to, got to have you child
Great God in heaven you know I love you

Terjemahan lagu The Ides Of March - Vehicle menyang basa Jawa


Eh, aku uga wong liyo sing ramah ing sedan ireng
Oh, sampeyan ora bakal mlumpat ing jero mobilku? Aku njaluk gambar, entuk permen, aku dadi wong sing seneng banget
Aku pengin nggawa sampeyan menyang lintang sing paling cedhak

Aku bayi sampeyan kendharaan
Aku bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae sampeyan pengin lunga
Aku wanita wahana sampeyan
Saiki aku ngerti sampeyan ngerti Sing tak tresnani sampeyan (tresno sampeyan)
Aku butuh kowe (butuhmu)
Aku pengin, kudu duwe anak
Agung Gusti Allah ing swarga, sampeyan ngerti aku tresna sampeyan

Inggih, yen sampeyan pengin dadi bintang film
Aku entuk tiket menyang Hollywood
Nanging yen sampeyan pengin tetep kaya sampeyan
Sampeyan ngerti manawa sampeyan pancene kudu

Aku bayi sampeyan kendharaan
Aku bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae sampeyan pengin lunga
Aku wanita wahana sampeyan
Saiki aku ngerti sampeyan ngerti Sing tak tresnani sampeyan (tresno sampeyan)
Aku butuh kowe (butuhmu)
Aku pengin, kudu duwe anak
Gusti Allah Ing swarga sing ngerti aku tresna sampeyan
Oh, sampeyan ngerti aku ngerti
Ya, aku iki wong asing sing ramah ing sedan ireng
Oh, sampeyan ora bakal mlumpat ing jero mobilku? Aku njaluk gambar, permen, aku dadi wong sing seneng banget
Aku pengin nggawa sampeyan menyang lintang sing paling cedhak

Aku dadi kendharaan sampeyan, bayek
Aku bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae sampeyan pengin lunga
Aku wanita wahana sampeyan
Saiki aku ngerti sampeyan ngerti Sing tak tresnani sampeyan (tresno sampeyan)
Aku butuh kowe (butuhmu)
Aku pengin sampeyan, aku kudu duwe sampeyan
Gusti Allah Ing swarga sing ngerti aku tresna sampeyan

Lan aku dadi kendharaan sampeyan, bayek
Oh Sampeyan ngerti aku tresna sampeyan (tresna sampeyan)
Aku butuh kowe (butuhmu)
Aku pengin, kudu duwe anak
Agung Gusti Allah ing swarga sampeyan ngerti aku tresna sampeyan


Klip video musik The Ides Of March - Vehicle nonton online



  • The Ides Of March - Vehicle

Lagu populer The Ides Of March