FLOWLEZ
Arthemis - The Damned Ship (2002)
kidung

Voice Of The Gods

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Arthemis - Voice Of The Gods online


  • Arthemis - Voice Of The Gods


Lirik lagu Arthemis - Voice Of The Gods


On to the snow, in a desolate moor
We're marching through thunders, we follow the moon
A new day is rising, it only can tell
What will be our fate...
The swords now are shining, we're ready to kill

Searching a new way to scrub all my pain
But swordshocks and blood are contrasting my aim
What now I need is a stonger defence
Help me if you can...

Now heaven is falling, the snow's turning red
Nightriders fight with a sword made of steel
Trying to defend our king
A great scream of victory'll rise from the voice of the Gods

Sorrow and destruction have found now their way
We've got the right but it's so hard to say
A million of soldiers have died without fear
Feeling deadly shivers...

We roam through the mountains, we fight to survive!
Silently, across the snowplain, we look to the sun's shining high
Searching for a new horizon we're proud to belong to the king.

Terjemahan lagu Arthemis - Voice Of The Gods menyang basa Jawa


Nganti salju, ing mangsa sepi
Kita lagi ngliwati gludhug, kita ngetutake rembulan
Dina anyar mundhak, mung bisa ngomong babagan
Apa sing bakal takdir ...
Pedhang saiki wis sumunar, kita siyap mateni

Nggoleki cara anyar kanggo scrub kabeh painku Nanging pedhang lan getih beda karo tujuanku
Sing saiki butuhku yaiku pertahanan gagah
Tulung aku yen sampeyan bisa ...

Saiki swarga tiba, salju dadi abang dadi salju
Juru bengi perang karo pedhang digawe saka baja
Nyoba mbela raja kita
Seru gedhe kamenangan bakal munggah saka swarane para Dewa-dewi

Sungkowo lan karusakan wis ditemokake saiki Kita entuk hak, nanging ora angel ujar
Sawijining prajurit tiwas tanpa wedi
Ngrasa agamane agawe ...

Kita ngliwati gunung, kita terus urip terus! Kanthi meneng, liwat salju salju, kita katon srengenge sing dhuwur banget
Nggoleki cakrawala sing anyar kita bangga dadi raja.


Klip video musik Arthemis - Voice Of The Gods nonton online



  • Arthemis - Voice Of The Gods

Lagu populer Arthemis