FLOWLEZ
The Icons - Mom, We Like It Here On Earth (1994)
kidung

Walking Naked

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Icons - Walking Naked online


  • The Icons - Walking Naked


Lirik lagu The Icons - Walking Naked


I got no clothes from my head to my feet
Passersby stare at me from the street
I found some money for a mighty feast
Yummy yummy yummy have my face to eat
I'm walking naked through my home

This past fall I bought a new set of eyes
Yellow tulips took me by surprise
What they wanted was my youngest son
What they took was the breath from my lungs
I'm walking naked through my home

Walking naked through my home
Walking naked through my home
My secret thoughts are never alone
Walking naked through my home

Never tell the children what they know anyway
Never give for free when they're willing to pay
Live as an insect set your brain on coast
I may not be the best but I will be the most
I'm walking naked through my home

I found the key to the looking glass land
Where girls are an answer a relief for my hand
Where sweet sounds are payment in exchange for the night
Where my sadness is glowing softly under the lights
I'm walking naked through my home

I'm walking naked through my home
To my right is a puppy dog
To my left is a cookie jar
Over there is eternal angst
And there by the fireplace forgotten dreams
I'm walking naked through my home
How can I be with you and still be so alone?
I'm walking walking walking walking

Terjemahan lagu The Icons - Walking Naked menyang basa Jawa


Aku ora njupuk sandhangan saka sirah menyang sikilku Wong sing mandeng ndeleng aku saka dalan
Aku nemu dhuwit kanggo pesta sing kuwat
Senyum emaiku duwe rai arep mangan
Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku

Gugur kepungkur iki aku tuku mata anyar Jambon kuning saya kaget
Sing dikarepake yaiku putrane paling enom
Sing dijupuk yaiku ambegan saka paru-paru aku Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku

Mlaku telanjang liwat omahku
Mlaku telanjang liwat omahku
Pemikiran rahasia aku ora tau dadi siji-sijine
Mlaku telanjang liwat omahku

Aja ngomong marang bocah sing ngerti apa wae? Aja menehi gratis nalika dheweke gelem mbayar
Urip minangka serangga nyetel otak sampeyan ing pesisir Aku bisa uga ora paling apik nanging aku bakal paling akeh Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku

Aku nemokake kunci ing kaca tingal kaca
Ana bocah-bocah wadon minangka wangsulan kanggo tanganku
Ngendi swara manis minangka ganti kanggo wengi Ing endi kasusahane saya sumunar ing lampu
Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku

Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku
Ing sisih tengenku ana asu anak anjing
Ing sisih kiwa yaiku jarit cookie
Swara ana angst langgeng Lan ana ing perapian lali impen
Aku mlaku-mlaku telanjang liwat omahku
Kepiye carane bisa karo sampeyan lan isih bisa sepi? Aku lagi mlaku-mlaku mlaku-mlaku


Klip video musik The Icons - Walking Naked nonton online



  • The Icons - Walking Naked

Lagu populer The Icons