FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Wallowing In Filth

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Wallowing In Filth online


  • Accept Death - Wallowing In Filth


Lirik lagu Accept Death - Wallowing In Filth


Cunting around
Disgusting fucking vile
Rank dirty whore
Toothless ficking smile, crack addicted
Do anything for a fucking fix, lack of dignity
One day fifty fucking dicks
You are filth
Unwed mother
Dead beat father
Welfare case
Your mouth is a fucking toilet
Accept accept me
I'm a filthy fucking cunt
Filthy fucking cunt
Filth fucking cunt
Body of disease
Drain on society
Abortion after abortion
Waste of fucking space
Fucking die
Accept accept me
I am a filthy fucking cunt
Fucking cunt
I am filth
Filthy fucking cunt
Your unfortunatiness is your unfortunatiness
Your sight rapes my eyes
You should be quantined
Stand up on your own
Take are of you self
I am not here to support you
Fuck you and your failings
Your weakness makes me sick
Accept me

Terjemahan lagu Accept Death - Wallowing In Filth menyang basa Jawa


Cunting sekitar
Disgusting kurang ajar
Perek sundel reged
Senyum ora duwe ati, retak ketagihan
Nindakake apa-apa kanggo ndandani kurang ajar, kekurangan kamulyan
Sawijining dina limang puluh dicks kurang ajar
Sampeyan reged
Ibune sing ora disenengi
Mati ngalahake bapak
Kasus kebajikan
Tutuk sampeyan iku jamban kurang ajar
Ditampa aku tampa
Aku kurang ajar cunt
Cuntuk kurang ajar
Babe kurang ajar
Awak penyakit
Saluran masyarakat Aborsi sawise aborsi
Limbah ngentot ruang
Ngentot mati
Ditampa aku tampa
Aku dadi kurang ajar
Ngentot cunt
Aku rusak
Cuntuk kurang ajar
Kesenengane sampeyan yaiku apes sing ora disenengi
Mripatmu ngrogol mripatku
Sampeyan kudu diatasi
Ngadegake dhewe
Coba njupuk sampeyan dhewe Aku ora kene kanggo nyokong sampeyan Jancok sampeyan lan gagal
Kelemahane nggawe aku lara Tampa aku


Klip video musik Accept Death - Wallowing In Filth nonton online



  • Accept Death - Wallowing In Filth

Lagu populer Accept Death