FLOWLEZ
Johnny Logan - We All Need Love (2004)
kidung

We All Need Love

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Johnny Logan - We All Need Love online


  • Johnny Logan - We All Need Love


Lirik lagu Johnny Logan - We All Need Love


We all need love
We all need a place where we belong
We all need to reach out, reach out, and touch someone
We all need faith
We all need a road to travel on
Look to the power of love, that power will make you strong

And when I'm falling - my backs against the wall
I'm going calling - I will have no fear at all

'Couse
We all need love
We all need an angel on our side
We all need a perfect day to dry those tears we've cried

We all need a dream
We all need a promise in our heart
We all need a guiding light to lead us through the dark
We all need help
We all need someone to understand
We all need a brother or sister walking hand in hand

And when I'm falling - my backs against the wall
I'm going calling - I will have no fear at all

'Couse
We all need love
We all need an angel on our side
We all need a perfect day to dry those tears we've cried

Nobody's judgment should take your voice away
No one's religion, can teach you what to say, what to say

We all need love
We all need a place where we belong
We all need to reach out, reach out, and touch someone
We all need faith
We all need a road to travel on
Look to the power of love, that power will make you strong

We all need love
We all need an angel on our side
We all need a perfect day to dry those tears we've cried

We all need love
We all need an angel on our side
We all need a perfect day to dry those tears we've cried

Terjemahan lagu Johnny Logan - We All Need Love menyang basa Jawa


Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh papan ing ngendi wae kalebu
Kita kabeh kudu ngupayakake, nyedhaki, lan ndemek wong
Kita kabeh butuh iman
Kita kabeh butuh dalan kanggo lelungan
Delengen kekuwatan katresnan, kekuwatan kasebut nggawe sampeyan kuwat
Lan nalika aku tiba - mundur ing tembok
Aku arep nelpon - aku ora bakal wedi banget
'Couse
Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh malaikat kanggo kita Kita kabeh butuh dina sing sampurna kanggo ngendhakake tangisane sing wis nangis
Kita kabeh butuh impen Kita kabeh butuh janji ing ati kita Kita kabeh butuh lampu sing nuntun supaya bisa ngiringan kita ing peteng Kita kabeh butuh pitulung
Kita kabeh butuh wong ngerti
Kita kabeh butuh sedulur utawa sadulur mlaku ing tangan

Lan nalika aku tiba - mundur ing tembok
Aku arep nelpon - aku ora bakal wedi banget
'Couse
Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh malaikat kanggo kita Kita kabeh butuh dina sing sampurna kanggo ngendhakake tangisane sing wis nangis
Pamrentahan ora ana sing njaluk swara sampeyan
Ora ana agama siji, bisa mulang sampeyan apa sing kudu dingerteni, apa sing kudu dingerteni

Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh papan ing ngendi wae kalebu
Kita kabeh kudu ngupayakake, nyedhaki, lan ndemek wong
Kita kabeh butuh iman
Kita kabeh butuh dalan kanggo lelungan
Delengen kekuwatan katresnan, kekuwatan kasebut nggawe sampeyan kuwat
Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh malaikat kanggo kita Kita kabeh butuh dina sing sampurna kanggo ngendhakake tangisane sing wis nangis
Kita kabeh butuh katresnan
Kita kabeh butuh malaikat kanggo kita Kita kabeh butuh dina sing sampurna kanggo ngendhakake tangis sing nangis


Klip video musik Johnny Logan - We All Need Love nonton online



  • Johnny Logan - We All Need Love

Lagu populer Johnny Logan