FLOWLEZ
Murs - ....The End Of The Beginning (2003)
kidung

What Do You Know?

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Murs - What Do You Know? online


  • Murs - What Do You Know?


Lirik lagu Murs - What Do You Know?


*I know, I know, I know* (sample repeats)

Feel free to hate me and to doubt me, but until you've stood behind my plate
And peep the way I truly swing, you could never out me
See, opinions are like rap careers: Everybody's got one
And most amount to zip, even less if it's a hot one
Like the radio songs that make us sing along
'Cause the beat is real heavy and the hook is real catchy
Make you nod your head steady, and you don't feel sketchy
Till you're all by yourself, and you ridin' around
And realize to yourself how stupid it sounds
Mainstream or Underground, away team, home town
It boils down to the facts: Wack is wack
Camby can't hold Shaq, and a party ain't a party if
You don't bring a sack
Or your own 12-Pack or this 12 on the wax
I detail every track to make a sentence sparkle
Giving thoughts to the thoughtful, but I don't know
How I know how to pull these diamonds outta charcoal
I just know

*I know, I know, I know*
Think you do when you don't 'cause uh.
*I know, I know, I know*
Think I don't when I do but uh.
*I know, I know, I know*
Think you do when you don't 'cause uh.

It's knowledge of self, knowing what you can and you can't do
And knowing to play the hand that God chose to hand you
I plan to double down when my turn comes around
I suggest you do the same, you can't take these chips with you
So it's best to play the game while there's breath up in your frame
Judge to death be the name, so I modern-day confuse
For you Latter Day souls, promote the type of fun
That makes your Saturdays whole, grey matter turn gold
With the stroke of a pen, help your spirit verge free
Before it chokes from within, me I'm cloaked in my sin
So I decorate my shrow, so the tat on my arm
Is the badge of a proud, B-Boy gone wild
In the rap sense of child born in '78
So I know no other culture just to set the record straight
I'm a vandal B-Boyin', turntable destroyin'
Right now it's the skills with the mic I'm employin'
'Cause I

I know tomorrow's not promised so handle business while you can
I know a friend's not a friend just because he lends a hand
I know a man's not a man, if he has to beat his woman
I know she'll push you to the point where you feel she had it comin'
I know you both love each other so a brawl would be senseless
I know this 'cause I lived it, and I mean every sentence
I know that 25 to Life is a very long time
I know that that's the reason that I have to go for mine
I know that waitin' on no man is the scheduled flight of time
I know that time is unfair when I listen to Sublime
I know that my time is comin' so I gotta keep runnin'
I know that our time is now so let's have a little fun and
I know you gotta feel me, or my fate is soon to seal me
I know that cigarettes and alcohol are out to kill me
I know I gotta quit, but not right know
I know I gotta quit, but I just don't know how; I just

Terjemahan lagu Murs - What Do You Know? menyang basa Jawa


* Aku ngerti, ngerti, aku ngerti * (conto ulangan)

Ora seneng aku gething karo aku lan ora mangu-mangu, nanging nganti sampeyan wis ngadeg ing mburi piringanku Lan ngeling-eling cara sing bener, sampeyan ora bakal bisa metu
Deleng, panemu kaya karier rap: Kabeh wong entuk siji Lan sing paling gedhe kanggo pos, sanajan luwih murah yen
Kaya lagu radio sing nggawe kita nembang bebarengan
'Nimbulake kalah iku abot lan pancene nyata nyata Nggawe sirah sampeyan mantep, lan sampeyan ora rumangsa skette Nganti sampeyan kabeh, lan sampeyan bakal nginep babagan
Lan eling karo awake dhewe, kepiye critane bodho
Mainstream utawa Underground, tim adoh, kutha ngarep
Iki bisul: Wack wack
Camby ora bisa nyekel Shaq, lan pesta ora partai yen
Sampeyan ora nggawa karung
Utawa dhewe 12-Pack utawa 12 ing lilin
Aku rinci saben trek kanggo nggawe ukara ukara
Menehi pikirane kanthi mikir, nanging aku ora ngerti
Kepiye aku ngerti carane narik arang iki metu areng
Aku ngerti,

* Aku ngerti, ngerti, ngerti Apa sampeyan mikir yen ora 'nyebabake uh * Aku ngerti, ngerti, ngerti Mikir aku ora kaya ngene, eh * Aku ngerti, ngerti, ngerti Apa sampeyan mikir yen ora 'nyebabake uh
Iki ngerti babagan awake dhewe, ngerti apa sing sampeyan lakoni lan sampeyan ora bisa nindakake
Lan ngerti muter tangan sing dipilih Gusti Allah kanggo menehi sampeyan
Aku rencana bakal tikel mudhun nalika giliran saya
Aku saranake sampeyan nindakake uga, sampeyan ora bisa njupuk Kripik iki nganggo sampeyan Dadi luwih becik muter game nalika ana ambegan ing pigura sampeyan Hakim nganti tiwas dadi jeneng, mula aku mbingungake modern Kanggo sampeyan wong-wong mau dina Day, promosi jinis kasenengan
Sing nggawe Sabtu sampeyan wutuh, materi abu-abu dadi emas
Kanthi stroke pen, tulung semangat sampeyan gratis Sadurunge menthot saka ing njero, aku dadi jubah saka dosa Dadi aku nggawe hiasan kula, supaya tat ing lengenku Apa tandha saka bangga, B-Boy dadi buyut
Ing pangareping rap babagan bocah sing lair ing '78
Dadi aku ora ngerti budaya liya kanggo nyetel rekor langsung Aku vandal B-Boyin ', turntable destroyin'
Sapunika katrampilan karo mic aku sing digunakake ' 'Nimbulake Aku

Aku ngerti sesuk ora dijanjeni dadi ngurus bisnis nalika sampeyan bisa
Aku ngerti kancane dudu kanca mung amarga ngutangi tangane
Aku ngerti wong lanang dudu wong lanang, yen kudu ngalahake wong wadon
Aku ngerti dheweke bakal nyurung sampeyan ing ngendi sampeyan ngrasakake kaya dheweke Aku ngerti sampeyan loro-lorone tresna-tinresnane supaya brawl ora bakal sensitif
Aku ngerti iki amarga aku nate urip, lan tegese saben ukara Aku ngerti yen 25 nganti Urip iku suwe banget
Aku ngerti manawa kedadeyan sing kudu aku golek dhewe
Aku ngerti manawa ora ngenteni wong liya yaiku penerbangan wektu sing dijadwal
Aku ngerti manawa wektu iku ora adil nalika ngrungokake Sublime
Aku ngerti yen waktune dadi komin ', lan aku kudu tetep runnin'
Aku ngerti manawa saiki saiki, ayo padha seneng-seneng lan
Aku ngerti sampeyan kudu ngrasakake aku, utawa nasibku uga ora suwe aku bakal ngeculake aku Aku ngerti yen rokok lan alkohol metu kanggo mateni aku Aku ngerti aku kudu mandheg, nanging ora ngerti babagan
Aku ngerti aku kudu mandheg, nanging aku ora ngerti carane; Aku mung


Klip video musik Murs - What Do You Know? nonton online



  • Murs - What Do You Know?

Lagu populer Murs