FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

Who'll Save You

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - Who'll Save You online


  • Ultravox - Who'll Save You


Lirik lagu Ultravox - Who'll Save You


Please yourself
Only solitary kind
Be yourself
When there's no one else around

There's hope around
Story told to man to foe

Who will save you?
Who will still be seen?
Who will break it?
Who else will save it?
Tell me who?

Bleed yourself
Only you know jewels you found
Feed yourself
Before your're driven and around

There's hope around
The lies you told come down to talk

Held this chain
To let it go to late

And I will wait for you
The distance for you to

Who will save you?
Who will still be seen?
Who will break it?
Who else will save it?
Tell me who?

Terjemahan lagu Ultravox - Who'll Save You menyang basa Jawa


Mangga dhewe Mung jinis tunggal
Dadi dhewe
Nalika ora ana wong liya ing sekitar

Ana pengarep-arep ing sekitar
Crita marang manungsa supaya bisa mencengani

Sapa sing bakal ngluwari sampeyan? Sapa sing isih bakal katon? Sapa sing bakal break? Sapa maneh sing bakal nyimpen? Dakkandhani sapa?
Entuk awake dhewe
Sampeyan mung ngerti permata sing ditemokake
Umpanake awakmu
Sadurunge sampeyan wis didorong lan sekitar

Ana pengarep-arep ing sekitar
Kandhamu sing sampeyan lakoni mudhun kanggo pirembagan

Nggawe rantai iki
Ngidini mengko nganti pungkasan
Lan Aku bakal ngenteni sampeyan Jarak kanggo sampeyan menyang

Sapa sing bakal ngluwari sampeyan? Sapa sing isih bakal katon? Sapa sing bakal break? Sapa maneh sing bakal nyimpen? Dakkandhani sapa?


Klip video musik Ultravox - Who'll Save You nonton online



  • Ultravox - Who'll Save You

Lagu populer Ultravox