FLOWLEZ
Montgomery Gentry - Some People Change (2006)
kidung

Your Tears Are Comin'

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin' online


  • Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin'


Lirik lagu Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin'


I hear you smiling
Been look-in good
Nothing but blue sky's in your neighborhood
They say your tickle pink ever since you left me
And you been talking about me like you never met me but

Your tears are comin' (like that)
Hard Georgia rain (like that)
East Texas floodin (like that)
Florida hurricane
You can't just hurt someone and not feel a thing
Those sunny days are numbered your tears are comin'

I know your girl friend told ya that I'v been cryin and I still ain't gotten over your two timin
Next time your talking to her, now who's the fool
Tell her to tell you how she got me over you

Your tears are comin' (like that)
Hard Georgia rain (like that)
East Texas floodin (like that)
Florida hurricane
You can't just hurt someone and not feel a thing
You got my money best of my life
I know your somewhere laughin' lovin' someone else tonight
That word ain't flat (baby)
Incase your wondering WHAT GOES AROUND COME AROUND your tears are comin'

Your tears are comin' yeah
Your tears are comin' (like that)
Hard Georgia rain (like that)
East Texas floodin (like that)
Florida hurricane
You can't just hurt someone and not feel a thing
Your sunny days are numbered your

Your tears are comin' (like that)
Hard Georgia rain (like that)
East Texas floodin (like that)
Florida hurricane
You can't hurt someone and not feel a thing
Your sunny days are numbered your tears are comin'

Your tears are comin'

You let me tell your something your sunny days are numbered
I'll be the one a walkin', baby your tears are gone

Your tears are comin'
East Texas floodin Florida hurricane

You let me tell your something your sunny days are numbered
I'll be the one a walkin', baby your tears are gone

Hard Georgia rain
Baby your tears are gone
East Texas floodin Florida hurricane

Terjemahan lagu Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin' menyang basa Jawa


Aku krungu sampeyan mesem
Ditampilake apik
Apa-apa kajaba langit biru ing lingkungan sampeyan
Dheweke ujar jambul gemi wiwit sampeyan ora ninggal aku Lan sampeyan wis ngomong babagan aku kaya sampeyan ora tau ketemu karo aku nanging

Luhmu dadi komin '(kaya ngono)
Udan ing Georgia sing angel (kaya) Banjir Texas Wétan (kaya ngono)
Badai Florida
Sampeyan ora mung bisa ngrasakake wong lan ora rumangsa katon ala Dina sing cerah iki dadi luhmu dadi komin '

Aku ngerti kanca prawan sampeyan ngandhani yen aku wis cryin lan aku isih ora bisa nampa loro timen sampeyan Mbesuk yen wis ngomong karo dheweke, saiki sapa sing dadi wong bodho
Dakkandhani yen arep dakcritakake babagan dheweke
Luhmu dadi komin '(kaya ngono)
Udan ing Georgia sing angel (kaya) Banjir Texas Wétan (kaya ngono)
Badai Florida
Sampeyan ora mung bisa ngrasakake wong lan ora rumangsa katon ala Sampeyan entuk dhuwit paling apik ing aku
Aku ngerti nang endi wae sampeyan ngguyu 'wong liyo' liyane ing wengi iki
Tembung kasebut ora rata (bayi)
Gawe pikirane APA MUKA NU DUMATAKKE AROUND KANGGO LUKU NGOMBOT '

Luhmu dadi comin 'yeah
Luhmu dadi komin '(kaya ngono)
Udan ing Georgia sing angel (kaya) Banjir Texas Wétan (kaya ngono)
Badai Florida
Sampeyan ora mung bisa ngrasakake wong lan ora rumangsa katon ala Srengenge sing cerah wis kacathet dadi panganan sampeyan
Luhmu dadi komin '(kaya ngono)
Udan ing Georgia sing angel (kaya) Banjir Texas Wétan (kaya ngono)
Badai Florida
Sampeyan ora bisa ngrasakake wong lan ora rumangsa katon ala Dintenmu sing srengenge wis jumlahmu padha nangis '

Luhmu comin '

Sampeyan nglaporake sampeyan babagan srengenge sing cerah wis ana cacah
Aku bakal dadi siji walkin ', bayi sampeyan luh wis ilang

Luhmu comin '
Badai Florida Wétan banjir Florida

Sampeyan nglaporake sampeyan babagan srengenge sing cerah wis ana cacah
Aku bakal dadi siji walkin ', bayi sampeyan luh wis ilang

Udan ing Georgia
Bayi sampeyan luh wis ilang
Topan Texas Wétan banjir Florida


Klip video musik Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin' nonton online



  • Montgomery Gentry - Your Tears Are Comin'

Lagu populer Montgomery Gentry